Your location:Data recovery software>Step>Swedish>Ta bort filer på U-hårddisken med djup återhämtning

Latest News

Ta bort filer på U-hårddisken med djup återhämtning

Author:fsadmin

Views:

Ladda ner Bplandatarecovery gratis

Grafisk självstudie: Hur återställer jag raderade filer från U-disken?

Förberedelsesverktyg

Dator som kör Windows-system

U-skiva där filen raderades av misstag

Programvara för återställning av U-filfiler

Starta återställning

Steg 1: Öppna Bplandatarecovery officiella webbplats (www.Bplandatarecovery.cn), ladda ner den senaste versionen gratis Bplandatarecovery-programvara.

Observera: Spara inte programvaran på U-disken med förlorad data, för att inte skriva över de förlorade filerna. Bplandatarecovery-programvaran är en grön version, du måste packa upp den efter nedladdning för att öppna programvaran.

Återställa raderade U-disks raderade filer

Steg 2: Välj U-disken med förlorad data i Bplandatarecovery-programvaran och klicka sedan på knappen "Återställ fil" ovanför programvaran .

Återställa filer Den här funktionen integrerar en mängd datasökningsalgoritmer, som är tillämpliga på många dataförlustsituationer, till exempel raderad filåterställning, formatåterställning, RAW-partitionsåterhämtning, partitionsskador kan inte öppna dataåterhämtning etc. .

Återställ raderade U-disks filer

Steg 3: Klicka på "Start" -knappen för att fortsätta skanningsstatusen.

Alternativet för att återställa raderade filer kontrolleras som standard, så du kan direkt klicka på "Start" -knappen. Dessutom rekommenderas att de andra två alternativen "Komplett återställning" och "Extra skanning" Alternativet "Vet filtyp" är också markerat, så att programvaran kan utföra en omfattande och djup skanning av U-disken.

Återställa raderade U-raderade filer

Om du vill anpassa filtypen för djup skanning kan du klicka på knappen "Välj filtyp" och sedan kontrollera önskad De typer av filer som skannas individuellt visas i följande figur:

Återställ U-raderade filer

Steg 4: Förhandsgranska och hitta filer i skanningsresultaten.

Hur kan man bedöma om de förlorade uppgifterna kan återställas? Förhandsgranska bara data. Dubbelklicka på filen för att öppna förhandsvisningsfönstret och visa det ursprungliga filinnehållet. Som visas i följande figur är förhandsgranskningen av filen normal, vilket indikerar att filen kan återställas normalt. Bplandatarecovery stöder förhandsvisning av flera data som bilder, videor, ljud, textfiler, Office-dokument, PDF-filer etc. och kan effektivt avgöra om filerna kan återställas normalt.

Återställ raderade filer från U-disken

Steg 5: Spara filen.

Om programvaran redan har registrerats kan du direkt kopiera filen; om du inte har registrerat dig, klicka på den officiella webbplatsen för att köpa, köpa den registrerade programvaran och sedan spara filen. Välj önskad fil i skanningsresultaten, högerklicka sedan och välj alternativet "Kopiera till specifik mapp". Efter det kan du ange en plats på din dator för att spara de återställda filerna.

Återställa raderade U-disks raderade filer

Återställa raderade U-raderade filer FAQ

1. Det finns inget behov i skanningsresultaten Vad sägs om dokument?

När dataåtervinningsprogramvaran har slutfört skanningen hittas inte nödvändig information i de listade filerna. Det finns två möjliga orsaker: Först har den förlorade informationen skrivits över och den erforderliga kan inte sökas File; För det andra är återställningsmetoden felaktig. I detta fall rekommenderas det att du konsulterar onlinekundtjänst för att analysera orsaken och lösningen.

2. Kan överskrivna data återställas?

Nej Tekniken för återställning av data kan bara återställa data som inte har skrivits över. Om filerna på U-disken raderas och filerna lagras på U-disken, kan detta skriva över de förlorade filerna.

3. Vad är fel med att de återställda filerna är trasiga och kan inte öppnas?

Efter att filen har återställts kan den förvrängda och oöppnbara filen skrivas över. Till exempel, efter att filen har gått förlorad, skrivs filen till den partition där data går förlorad och den förlorade filen förstörs; vissa fall Det beror på att återställningsmetoden är felaktig. Därför rekommenderas det att kontakta kundtjänst online för att hjälpa till att analysera orsaker och lösningar.

4. Kan Bplandatarecovery-programvara återställas först?

Ja. Efter nedladdning av programvaran på den officiella webbplatsen är det en provversion och testversionen kan skanna och förhandsgranska filer gratis. I provstadiet kan du avgöra om filen kan återställas med framgång.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article