Your location:Data recovery software>Step>Swedish>Hur återställer jag raderade filer från U-disken? De senaste grafiska tutorials

Latest News

Hur återställer jag raderade filer från U-disken? De senaste grafiska tutorials

Author:fsadmin

Views:

Hur återställer jag raderade filer från U-disken? De senaste grafiska tutorialerna

U-disken är ett vanligt borttagbart lagringsverktyg som kan hjälpa oss att lagra en mängd viktiga filer, men vad händer om data på U-disken raderas av misstag det? Finns det något sätt att återställa filer som raderats av U-disken av misstag? Här är en mycket enkel metod för dig att återställa de raderade filerna på U-disken.

Om att återställa raderade filer från U-disken

U-disken har egenskaperna i liten storlek, lätt att ta med sig och lätt att använda, vilket gör U-disken till en mycket populär och borttagbar Lagringsenhet. För användare som ofta använder USB-flashenheter är det ett vanligt problem att radera viktiga filer i USB-flashenheten av misstag. När filen har tagits bort från U-disken läggs den inte i papperskorgen utan raderas direkt. När det har konstaterats att filen raderades av misstag kan filen därför inte återställas via papperskorgen.

Hur återställer du filer som raderats av U-disken av misstag? Först och främst kan du ta reda på om det finns en säkerhetskopia. Om den förlorade informationen har säkerhetskopierats tidigare, är det bekvämt att återställa data från säkerhetskopian. Men verkligheten är att många användare inte har för vana att säkerhetskopiera data. När filer raderas av misstag kan de bara hämtas genom dataåterställning.

När det gäller återställning av raderade filer från U-disken, är den vanligaste metoden U-diskdataåterställningsprogramvara. Den här typen av mjukvara är lätt att använda och har kraftfulla återställningsfunktioner.Det är lätt för vanliga användare att använda. Så kommer frågan, vilket är bättre för programvara för återställning av U-diskfil?

U-skiva raderad programvara för återställning av filer gratis nedladdning

Bplandatarecovery dataåterställning och mjukvara för partitionshantering ger kraftfulla dataåterställningsfunktioner, flera nyligen uppdaterade versioner, Programvaran optimerar och förbättrar filåterställningsfunktionen för FAT- och NTFS-partitioner, och vänner kan ladda ner en gratis provversion för att prova den.

Programvaran Bplandatarecovery kan enkelt återställa data som har gått förlorade på grund av oavsiktlig radering, formatering, partitionsskador och misslyckande med att öppna;

Support från olika märken och kapaciteter Hårddiskar, flyttbara hårddiskar, U-diskar, minneskort, virtuella diskar, RAID och andra enheter för att återställa förlorade foton, dokument, videor, ljud och annan data; Bestäm datorns integritet innan den faktiska återställningen.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article