Your location:Data recovery software>Step>Swedish>U-disken frågar "Vänligen sätt in disken i enheten", hur återställer jag data?

Latest News

U-disken frågar "Vänligen sätt in disken i enheten", hur återställer jag data?

Author:fsadmin

Views:

Sätt i hårddisken i enheten

Dubbelklicka på enhetsbokstaven för USB-flashenheten i datorn. USB-flashenheten kan inte öppnas och den uppmanas att "Sätt i disken i enheten". I det här fallet, oroa dig inte, idag kommer jag att titta på orsakerna och lösningarna för detta problem med alla.

U diskmeddelande "sätt in disken i enheten" felfenomen

U diskmeddelandet "sätt in disken i enheten" Vanliga orsaker och lösningar

>

U-diskmeddelande "Sätt i skiva i enheten", hur återställer du data?

Sammanfattning

U-diskmeddelanden "Vänligen sätt in disken i enheten" -felfenomen

U-disken eller SD-kort, etc. Löstagbara diskar är mycket vanliga datalagringsenheter. Användare gillar att lagra data på dessa enheter. Å ena sidan kan de användas som säkerhetskopior, och å andra sidan kan de bära och överföra data när som helst. Ibland kan du också skapa en U-disk och andra enheter till en startdisk för att hantera systemproblem när datorsystemet inte kan starta. Kort sagt, flyttbara lagringsenheter som U-diskar har gett oss mycket bekvämlighet. Men användare kommer också att stöta på vissa problem under användning. Till exempel när de vill läsa informationen på U-disken sätts U-disken in i USB-porten på datorn, men U-disken kan inte öppnas i datorn och "Vänligen sätt in disken "Drive" -prompt, som visas nedan:

Vänligen sätt in disken i enheten

Jag tror att många användare som använder U-disk har liknande erfarenhet, uppenbarligen systemet USB-flashenheten kan upptäckas och USB-flashenhetens enhetsbokstav visas och indikatorlampan på USB-flashenheten lyser, men USB-flashenheten kan inte öppnas när USB-flashenheten dubbelklickas. Om du försöker formatera kan Windows inte fullfölja formatet. För närvarande, om det finns mycket viktiga data lagrade på U-disken, kommer det att vara mycket huvudvärk, eftersom data inuti inte kan läsas, är det direkta resultatet dataförlust. Vad är orsaken till problemet? Finns det någon effektiv lösning? Oroa dig inte, nästa redaktör kommer att presentera dig för vanliga orsaker och lösningar.

U-diskmeddelanden "Sätt i disken i enheten" Vanliga orsaker och lösningar

U-disken misslyckas med att öppna instruktionerna "Vänligen sätt in disken i enheten" -felet, Detta problem kan orsakas av olika orsaker, vars orsaker är olika i olika situationer. Här sammanfattar jag de vanliga orsakerna till din referens. Obs: Om data på U-disken är mycket viktiga bör de användas för dataåterställning först. Försök inte andra reparationsåtgärder innan filåterställningen.

Dålig dator USB-gränssnittskontakt: Det kan vara ett problem med strömförsörjningen till datorns USB-gränssnitt. För närvarande kan du försöka koppla ur U-disken, eller ändra USB-porten, eller så kan du prova en annan dator. .

Instabil spänning: Instabil spänning kan orsaka att U-disken bränns eller att systemet inte kan känna igen U-disken. Om det här felet inträffar när du sätter in en USB-flashenhet i datorns främre USB-port rekommenderas att du försöker sätta in USB-flashenheten direkt i USB-porten på baksidan av värden.

U-diskens kontrollchip misslyckas: U-diskens huvudkontrollchip har ett oförutsägbart problem, vilket gör att systemet inte känner igen U-disken normalt. I det här fallet kan du prova några datorer för att se om det fortfarande finns felmeddelandet.

U-disken är trasig: U-disken har ett fysiskt fel, till exempel ett minneschip eller ett kontrollchip är skadat, så att systemet inte kan upptäcka U-diskchipsinformationen. Du kan ladda ner chipet från Internet för att kontrollera om det är ett chipproblem. Om det är fastställt att det är ett fysiskt fel måste du överväga att byta ut den nya U-disken.

U-disken uppmanas "Sätt i disken i enheten", hur återställer du data?

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article