Your location:Data recovery software>Step>Swedish>En tangent återställer hårddiskpartitionens dataåterhämtning

Latest News

En tangent återställer hårddiskpartitionens dataåterhämtning

Author:fsadmin

Views:

Efter ett klick på Ghost, hur använder du Bplandatarecovery för att återställa originaldata på hårddisken

Välj hårddisken för att återställa data, klicka sedan på höger musknapp och välj "Sök efter förlorad partition ( Återskapa partitionstabellen) "menypost, som visas nedan:

Sök efter den förlorade partitionen

Sedan kommer Bplandatarecovery att låta användaren ställa in intervallet för återställningspartitionen, Följande fönster dyker upp:

Sök partitionsinställningar

Under normala omständigheter väljer användaren hela disken som standard, eller så kan du ange partitionsåterställningen enligt den faktiska situationen. Sökomfång.

Klicka sedan på "Starta sökning" -knappen, Bplandatarecovery kommer att börja söka efter partitioner på hårddisken, som visas nedan:

Sökte partitioner

När Bplandatarecovery hittar partitionen uppmanar användaren att en partition har hittats, som visas i följande figur:

Visa detaljerad information om den nya partitionen

Du kan Bplandatarecovery tillhandahåller information om partitionen, t.ex. plats, typ, filsystem, etc. och katalogfilinformationen för partitionen som visas i huvudfönstret, för att avgöra om partitionen är partitionen före hårddiskens Ghost-operation, och välja om partitionen ska behållas partitionen.

Efter att ha behållit eller ignorerat de partitioner som hittades av Bplandatarecovery skannar hårddisken kan du fortsätta skanna hårddisken tills alla partitioner på hela hårddisken har skannats, som visas i följande bild:

< p> Bplandatarecovery söker hårddiskpartitioner

Processen för att skanna hårddiskpartitioner av Bplandatarecovery är mycket snabb. Vanligtvis kan 1 TB hårddiskar skannas på tiotals sekunder!

Bplandatarecovery skannar hårddiskpartitionen med en mycket säker skrivskyddsoperation. I huvudfönstret i Bplandatarecovery visas den skannade hårddiskpartitionen och katalogfilerna på partitionen enligt skanningsresultaten. Bplandatarecovery är tillfälligt inbyggt i minne enligt skanningsresultaten. Bplandatarecovery skriver inte någon information till hårddisken, så användare behöver inte oroa sig för att skanna hårddiskpartitionsprocessen kommer att orsaka ändringar eller skador på data på hårddisken .

Huvudgränssnittet efter att Bplandatarecovery har slutfört hårddiskpartitionsskanningen visas nedan:

Slutför partitionssökningen

Detta och Bplandatarecovery Hårddiskar som normalt visas är i stort sett desamma. Den enda skillnaden är att ingen information som enhetsbokstav och volymetikett visas på partitionen.

Användare kan visa information om olika aspekter som platsen och typen av partitionen; kan se information som kataloger och filer i partitionen; i synnerhet kan användare förhandsgranska filer för att bekräfta om filerna i partitionen är skadade, etc. .

Välj filen som ska återställas, kopiera den till den angivna platsen och slutför dataintervinning.

Du kan också välja "Spara ändringar" för att spara partitionen direkt på den ursprungliga disken och återställa data genom att utesluta kopieringsprocessen. Ibland är det mer bekvämt och snabbare, som visas nedan:

Spara ändringar

Tips: Den här typen av operation kommer troligen att Windows-systemet på denna hårddisk skadas. Om du fortfarande vill använda den här hårddisken som systemdisken , Du måste installera om Windows på den här hårddisken.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article