Your location:Data recovery software>>Swedish>Ett klick på Ghost dataåterställning

Latest News

Ett klick på Ghost dataåterställning

Author:fsadmin

Views:

Olika Ghost med en nyckel och en-nyckel för säkerhetskopiering och återställning är mycket populära i Kina, vilket verkligen förenklar installationen av Windows och är bekvämt för användare.

Om jag använder en nyckel Ghost och annan programvara för att återställa Windows-systemet och upptäcker att vissa viktiga data inte säkerhetskopieras i förväg, vad ska jag göra? Den här artikeln beskriver hur du använder Bplandatarecovery för att återställa data i denna situation.

Beräknad dataåterställningseffekt

Använd vanligtvis ett klick på Ghost och annan programvara, det finns två fall: ett är att installera om Windows på datorn, vanligtvis används Vissa Ghost-förpackningsverktyg används för att uppnå detta; Det andra är att Ghost och annan programvara har installerats på datorn och systempartitionen har säkerhetskopierats. På grund av olika skäl, till exempel att systemet bromsar ner, virus, etc., måste du återställa den ursprungliga säkerhetskopian .

Om Ghost inte utför omoperationsoperationen, installerar det bara Windows på den ursprungliga systempartitionen (vanligtvis C-partitionen) eller återställer det ursprungliga Windows. Tja, först och främst kommer data från partitionen utan system att förändras, naturligtvis kommer de inte att gå förlorade; för det andra, systempartitionen, eftersom en ny installation av Windows eller det ursprungliga Windows återställs, kommer det att skrivas mycket data, så det kommer oundvikligen att vara datatäckning Fråga, hur mycket data som kan återvinnas, kan endast fastställas efter skanningen av partitionen.

Om Ghost också utför ompartitioneringsoperationen (vanligtvis om Windows installeras om), skrivs inte bara systempartitionen över, de andra partitionerna skrivs ursprungligen till partitionen på grund av ompartitioneringen Informationsdata kommer också att skrivas över med en liten mängd data, så vissa data i partitioner utan system kanske inte kan återvinnas.

Dataåterställning

Här är den specifika metoden för att återställa data med hjälp av Bplandatarecovery efter ett klick på Ghost:

Först Steg, ta bort hårddisken från datorn för att återställa data och hänga den på en annan dator.

Även om det finns några metoder på den ursprungliga datorn som kan återställas utan att ta bort hårddisken, om du inte är en expert på detta område, rekommenderas det att ta bort hårddisken och hänga den på en annan dator. På så sätt är det säkert, bekvämt och effektivt att återställa data.

Det andra steget är att välja systempartition på hårddisken, skanna och se återhämtningseffekten.

Om bara dataintervinning av systempartitionen är involverad, kör Bplandatarecovery, välj systempartitionen, klicka på höger musknapp och välj den raderade eller formaterade filåterställningen i snabbmenyn, som visas nedan Visas enligt följande:

Återställda raderade eller formaterade filer

Klicka på "Start" -knappen i det återställda filfönstret, som visas nedan:

< />

Återställ filalternativ

Därefter börjar Bplandatarecovery skanna systempartitionen, som visas nedan:

Skanna systempartitionen

Efter skanning eller under skanningsprocessen kommer Bplandatarecovery att visa de skannade filerna i huvudgränssnittet. Användare kan visa och förhandsgranska dessa filer, som visas i följande figur:

Förhandsgranska den skannade Filer

Sedan kan du välja de filer, kataloger, etc. som du vill återställa, kopiera dem till den angivna platsen och slutföra dataåterställningsoperationen.

Det tredje steget är att återställa partitionen.

Om Ghost-operationen återställer partitionen, kan du naturligtvis i detta fall försöka återställa filerna i varje partition en efter en som i föregående steg. Det rekommenderas dock att du först försöker återställa den föregående partitionen. Denna metod är snabb och i vissa fall blir effekten bättre.

How do I quickly get back lost data ?

Step 1.Free download, and then Install Launch the Data Recovery software and then select lost data cause, and click the "Next" button

Ett klick på Ghost dataåterställning

Step 2. Select the location C D F drive, sd card or external drive storage devices where you lost your data and click the "Scan" button. The software will start to scan your to find all of your lost files or data

Ett klick på Ghost dataåterställning

Step 3. and then preview, you can click "Filter" or search the lost files after the scan, Click the "StartRecover" button to recover lost data.

Ett klick på Ghost dataåterställning

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article