Your location:Data recovery software>Step>Swedish>Papperskorgen Shift + Radera helt raderad och hur du återställer

Latest News

Papperskorgen Shift + Radera helt raderad och hur du återställer

Author:fsadmin

Views:

Hur återställer du filer när papperskorgen är tömd? Filerna i papperskorgen har tagits bort. Hur återställer jag de raderade filerna? Hur återställer jag filer raderade med Shift + Delete? Den här artikeln presenterar återställningsmetoden för oavsiktliga raderade filer i detalj. Du kan också återställa filer enkelt genom att tömma papperskorgen.

Metod en: Använd dataåterställning för att återställa de tömda papperskorgsfilerna

Steg ett: Efter installation och körning av dataåterställning ser du följande gränssnitt, detta Dags att välja alternativet "Återställa raderade filer".

Obs! Det är förbjudet att installera programvaran i den partition där data går förlorad, så att det inte orsakar överskrivning av data, vilket resulterar i att filen inte kan återställas.

Hur du återställer när papperskorgen är tom

Steg 2: Välj den partition där data går förlorad i programvaran och klicka på "Nästa" -knappen. Dataåterställning börjar söka efter raderade filer.

Obs! Här måste du välja den partition där data går förlorad, inte partitionen där papperskorgen finns. Vilken partition är den som förlorade data? Det är faktiskt väldigt enkelt, filen placeras i den partition där papperskorgen fanns tidigare.

Hur du återställer när papperskorgen är tom

Steg 3: Återställa raderade filer.

När skanningen är klar kontrollerar du filerna som ska återställas i programvaran och klickar på knappen "Återställ". På detta sätt kan du ange en mapp för att spara återställd data.

Hur du återställer när papperskorgen är tom

Metod 2: Använd Bplandatarecovery för att återställa helt raderade filer

Papperskorgen är tom Så länge filen inte skrivs över kan du använda dataintervinningsprogramvaran för att hämta filen. Eftersom filskrivning är svår att undvika, om du upptäcker att filen raderades av misstag, bör du omedelbart återställa den. Så här använder du Bplandatarecovery för att återställa oavsiktliga raderade filer från en tom papperskorg.

Steg 1: Kör Bplandatarecovery-programvaran, välj partitionen för den förlorade informationen i programvaran och klicka på knappen "Återställ fil" från verktygsfältet.

Steg 2: Välj återställningsläge och klicka på "Start" -knappen. Bplandatarecovery börjar söka efter förlorade filer.

Hur du återställer när papperskorgen är tom

Steg 3: Förhandsgranska och återställa filer.

Under skanningen och efter skanningen kan du förhandsgranska filerna, så att du snabbt kan hitta de filer du vill återställa och bedöma om filerna kan återställas normalt. När du har valt önskad fil högerklickar du och väljer "Kopiera till specifik fil"; du kan välja en plats för att spara filen.

Hur du återställer när papperskorgen är tömd

Sammanfattning

Papperskorgen är tömd och du vill återställa det oavsiktligt raderade För filer bör du omedelbart stoppa alla skrivoperationer och omedelbart använda datareprogram för att söka efter förlorade filer. Vissa dataåterställningsprogramvara har begränsade återställningsmöjligheter. Du måste använda professionell mjukvara för att återställa, om det behövs kan du överväga att hitta en professionell för att återställa data på distans. Dessutom bör viktiga data säkerhetskopieras i tid, vilket effektivt kan förhindra förekomst av dataförlustfiler.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article