Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Ponovno obnovite podatke na disku, preden je datoteka prepisana

Latest News

Ponovno obnovite podatke na disku, preden je datoteka prepisana

Author:fsadmin

Views:

Kako obnoviti podatke U diska? Katere so skupne metode?

Preden se datoteka prepiše, jo je mogoče obnoviti na različne načine.Kakšni so običajni načini obnovitve podatkov na disku U?

Prva metoda: Najpreprostejša in najbolj neposredna je uporaba programske opreme za obnovitev podatkov za obnovitev. Danes so operacije programske opreme za obnovitev podatkov razmeroma enostavne, kar zapletene operacije, ki so bile nekoč nedosegljive, pretvori v preproste naloge, ki jih je mogoče zaključiti z nekaj kliki miške.

2. način: Ročno obnovite podatke. Strokovnjaki pridobijo izgubljene datoteke, particije itd. Z urejanjem podatkov v šestnajstičnih sektorjih. Navadni uporabniki lahko kupijo storitve za obnovitev podatkov in strokovnjakom omogočijo, da jim pomagajo obnoviti podatke.

3. način: Poiščite profesionalno podjetje za obnovitev podatkov. Če se na disku U zgodi resna fizična napaka in programska oprema za obnovo podatkov ne zmore, lahko poiščete profesionalno agencijo za obnovitev podatkov, ki poišče rešitev.

Vadnica 1: Kako obnoviti izgubljene podatke, izbrisane in oblikovane na disku U?

Ta vadnica opisuje, kako uporabljati programsko opremo Bplandatarecovery za pridobivanje datotek, ki so bile po naključju izbrisane ali oblikovane na disku U. Ta vadnica je uporabna tudi v primeru, ko se disk U ne more odpreti, in vas pozove k oblikovanju.

o

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article