Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Izterjava škode sistema particijskih datotek

Latest News

Izterjava škode sistema particijskih datotek

Author:fsadmin

Views:

Odstranljivi trdi disk zahteva, kako popraviti oblikovanje?

Pozove, kako popraviti oblikovano particijo? Najlažje je oblikovati. Operacija formatiranja je zelo preprosta, lahko uporabite sistemsko oblikovanje sistema Windows, lahko uporabite tudi operacijo Bplandatarecovery. Pred formatiranjem morate potrditi, da so izgubljeni podatki povrnjeni!

Z desno miškino tipko kliknite črko pogona, ki predstavlja mobilni trdi disk v računalniku, in nato izberite možnost "Oblika", nato pa v pojavnem oknu kliknite gumb "Start".

Mobilni trdi disk se ne bo odprl s pozivom k oblikovanju

Pogosti razlogi, da trdi disk mobilnega diska ne odpre hitrega oblikovanja

Vzrok mobilni Na trdem disku je veliko razlogov za hitro oblikovanje, kar je lahko logična ali fizična napaka. Danes urejevalnik povzema nekaj pogostejših razlogov in vsem ponuja ideje, da bi ugotovili razloge in rešitve.

Poškodba particijskega datotečnega sistema: datotečni sistem je način shranjevanja in urejanja podatkov ter zagotavlja mehanizem za dostop do osnovnih podatkov. Datotečni sistem deli prostor za shranjevanje diska na več enot in je odgovoren za beleženje tem, katere datoteke so dodeljene. Če je datotečni sistem poškodovan, operacijski sistem ne bo mogel dostopati do podatkov v particiji. Ker lahko operacija formata obnovi datotečni sistem, ko je particija poškodovana, sistem pogosto zahteva, da ga je treba formatirati.

Nepodprta vrsta datotečnega sistema: računalnik ne podpira vrste datotečnega sistema mobilnega trdega diska, če na primer trdi disk mobilnega sistema uporablja datotečni sistem Linux, kot je EXT4, je mobilni trdi disk povezan z računalnikom Windows Pozvani boste k oblikovanju. V tem primeru lahko mobilni trdi disk postavite v okolje Linux za branje podatkov ali pa uporabite programsko opremo Bplandatarecovery za branje in pisanje particije EXT4 pod Windows.

Napajanje vrat USB je nezadostno: mobilni trdi disk se tako kot navadni mehanski trdi disk za branje in zapisovanje podatkov zanaša na notranji disk, zahteve za napajanje pa so razmeroma visoke. Če napajanje USB vrat ni zadostno ali nestabilno, bo to vplivalo na običajne postopke branja in pisanja in povzročilo zmedo podatkov.

Neprimerno delovanje: Številni uporabniki pred odstranitvijo trdega diska za mobilne naprave ne kliknejo ikone varnega brisanja strojne opreme, včasih pa trdi disk mobilnika neposredno odstranijo, ko sistem ne dokonča operacij branja in pisanja. Te operacije so vse Lahko privede do zmedenih, manjkajočih ali poškodovanih podatkov o imeniku datotek.

Slabi sektorji na disku: Slabi sektorji na trdem disku so področja diska, kjer običajnih operacij branja in pisanja ni mogoče izvesti. Slabi sektorji bodo prinesli različne težave, kot so particije, ki jih ni mogoče odpreti, izgubiti particije in upočasniti hitrost trdega diska. Itd.

Povzetek

Ko je trdi disk mobilnega telefona pozvan k oblikovanju, če so podatki pomembnejši, ne formatirajte particije in ne izvajajte preverjanja diska in drugih operacij, Prva stvar, ki jo je treba storiti, je obnovitev podatkov. Sledite zgornji vadnici korak za korakom, da obnovite izgubljene datoteke. Če ima mobilni trdi disk preveč slabih sektorjev in programska oprema ne more pregledati, se za rešitev lahko obrnete na strokovni tim Bplandatarecovery.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article