Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Zmogljiva obnovitev po vrsti datoteke na disku

Latest News

Zmogljiva obnovitev po vrsti datoteke na disku

Author:fsadmin

Views:

U obnovitev podatkov na disku

Vse vrste

Obnavljanje podatkov zagotavlja zmogljivo obnovitveno funkcijo po vrsti datoteke, kar je uporabno za prepisovanje datotek Učinkovito lahko obnovi odkrite datoteke. Datoteke, ki jih je mogoče obnoviti glede na vrsto datoteke, so v imeniku "Vse vrste". Datoteke, ki jih je mogoče obnoviti s to metodo, so poimenovane s številkami in nameščene v različne mape glede na vrsto. Na primer, Wordovi dokumenti bodo nameščeni v mapah doc in docx.

Datoteke, ki jih obnavljajo po vrsti, so rezultat poglobljenega skeniranja programske opreme pomnilniškega medija. Če izgubljene datoteke ni mogoče uspešno obnoviti v skladu s prvotnim imenikom struktur, potem si mora uporabnik ogledati »vse vrste "Podatki v", tukaj je pogosto zadnja rešilna slama za obnovitev podatkov na disku!

Shranite napredek skeniranja

Včasih je treba obnoviti veliko datotek in izgubljenih datotek ni mogoče obnoviti v celoti, uporabnik lahko shrani napredek skeniranja, Tako da vam ob naslednjem ponovnem skeniranju ne bo treba znova preverjati, s čimer boste prihranili čas.

6. korak: Preverite datoteke, ki jih je treba obnoviti, in izvedite obnovitev

Po iskanju datotek, ki jih je treba obnoviti, lahko uporabnik preveri datoteke, ki jih je treba obnoviti, in nato kliknite "Naslednji gumb" bo te datoteke kopiral. Po kliku gumba »Naprej« lahko uporabnik nastavi ciljno mapo za shranjevanje datotek, kot je prikazano spodaj:

U obnovitev podatkov na disku

Nastavitve Ko je ciljna mapa dokončana, še naprej kliknite gumb "Naprej" in obnovitev podatkov bo začela izvajati operacijo kopiranja podatkov, kot je prikazano na naslednji sliki:

U obnovitev podatkov na disku

< p> Kliknite »Odpri mapo«, da odprete ciljno mapo, uporabnik si lahko ogleda obnovljene datoteke; za prikaz dejanske situacije kopiranja podatkov kliknite gumb »Podrobnosti«; za dokončanje tega časa kliknite gumb »Končaj« U disk obnovitev podatkov operacija.

Kot lahko vidite, obnavljanje podatkov zagotavlja čarovniški operacijski vmesnik, celoten postopek obnovitve podatkov je zelo preprost, od uporabnika ne potrebuje preveč izkušenj z obnovitvijo podatkov, prav tako pa ga uporabnik ne potrebuje Obvladite veliko osnovnega računalniškega znanja. Čeprav je postopek obnovitve podatkov na disku USB zelo preprost, večino uporabnikov še vedno opominjamo, da je obnavljanje podatkov opravljeno. Uporabniki morajo biti previdni pri vsakodnevnem delovanju in obdelavi podatkov ter narediti več varnostnih kopij pomembnih podatkov, da se izognejo izgubi podatkov.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article