Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>U disk je med uporabo nenadoma izginil

Latest News

U disk je med uporabo nenadoma izginil

Author:fsadmin

Views:

U disk ne more odpreti postopka obnavljanja podatkov

U disk je med uporabo nenadoma izginil, verjamem, da je veliko uporabnikov naletelo na podobne situacije, potem pa Kaj se je zgodilo, ko so datoteke na disku nenadoma izginile? Ali je mogoče obnoviti datoteke, ki manjkajo na disku USB? Spodaj se bo urednik pogovarjal z vami, kako najti datoteke, ki so nenadoma izginile z diska U.

Kateri so pogosti razlogi, da datoteke na disku U manjkajo?

V sodobni družbi je U disk najpogostejša naprava za shranjevanje podatkov. U disk je lahek, enostaven za prenašanje, priključitev in predvajanje pa je lahko uporabna v več priložnostih in napravah. Toda zaradi teh značilnosti diska U bo včasih občasno prišlo do nekaterih težav. Na primer, datoteke na skupnem disku U nenadoma izginejo in izginejo. Povežite disk U z računalnikom. Po odprtju diska U ostane prazno. Dokumentov ni več. Ta položaj je razmeroma pogost, vendar vzrok te težave ni določen. Urednik tukaj povzema nekaj pogostejših razlogov za vaše reference.

Datoteka je skrita: Preverite lastnosti diska U v računalniku. Če je v prostoru zasedenih podatkov, vendar datoteka ni prikazana, potem je datoteka morda skrita.

Izguba datotek: razlogov za izgubo podatkov je veliko, na primer brisanje, oblikovanje, računalniški virus itd. Če ugotovite, da je datoteka izgubljena, nemudoma ustavite postopek pisanja, da ne bi prepisali izgubljenih podatkov.

U disk je pokvarjen: U disk ima fizično okvaro, kot so spominski čip, glavni nadzor itd.

Datoteke na disku U manjkajo obnovitvena metoda ena: prikaz prikritih datotek, map in pogonov

Ta metoda je primerna za pridobivanje skritih datotek Če datoteke, ki so izginile na disku U, niso skrite, glejte 2. način, da pridobite manjkajoče datoteke; v tej vadnici se uporablja sistem Windows 10. Specifično delovanje drugih različic sistema Windows je lahko nekoliko drugačno, vendar enako. Tukaj ni primera.

Prvi korak: priključite disk U na računalnik, nato dvokliknite ikono "ta računalnik" na namizju, da odprete program za pregledovanje datotek.

2. korak: V programu za raziskovanje datotek poiščite črko pogona bliskavice USB in dvokliknite črko pogona, da odprete bliskovni pogon USB.

3. korak: V menijski vrstici kliknite zavihek »Pogled« in nato potrdite možnost »Skriti elementi«.

Datoteke na disku U manjkajo Obnovitvena metoda 2: Uporabite programsko opremo za obnovo podatkov na disku U, da pridobite izgubljene datoteke

Če so datoteke izginile z diska U in Če ni skrit, ga je mogoče z napako izbrisati. V tem primeru lahko poskusite uporabiti programsko opremo za obnovitev podatkov za obnovitev datotek. Potem datoteke U diska ni več, katera programska oprema za obnovo podatkov je boljša?

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article