Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Programska oprema za obnovitev particij

Latest News

Programska oprema za obnovitev particij

Author:fsadmin

Views:

3. Obnovitev particije

V postopku uporabe Bplandatarecovery boste ugotovili, da ima Bplandatarecovery funkcijo obnovitve particij, kot je prikazano spodaj:

Iskanje izgubljenih particij

Vnesite operacijo obnovitve particij

Potem se bo pojavilo okno z možnostmi iskanja izgubljenih particij, kot je prikazano spodaj:

< p> Možnost iskanja particij Bplandatarecovery

V nekaterih primerih je zelo priročno uporabljati funkcijo za obnovitev particij, hitrost obnovitve je izredno hitra, izvirni disk pa je mogoče obnoviti (ni dodatnih kopij obnovljenih podatkov) in tako naprej.

Toda obnovitev particij ima večje zahteve za uporabnike in zahteva določeno razumevanje izvirne particije trdega diska. Ko gre za sistemsko particijo, je treba posvetiti pozornost zagonu sistema in drugim težavam. Ta članek ne gre naprej. Razprava, zainteresirani uporabniki si lahko ogledajo spletne dokumente pomoči na uradnem spletnem mestu Bplandatarecovery.

4. Ročno urejanje sektorja za obnovitev podatkov

Za profesionalne inženirje za obnovitev podatkov, čeprav je funkcija za obnovitev podatkov same programske opreme Bplandatarecovery že dovolj zmogljiva, Vendar je v nekaterih primerih včasih bolj priročno neposredno spremeniti napačne parametre in ključne podatke na trdem disku. Običajno se pri podobnih operacijah običajno uporablja orodna programska oprema WinHex, pravzaprav pa Bplandatarecovery zagotavlja funkcijo urejanja sektorja, ki lahko tudi neposredno spremeni podatke na trdem disku v kombinaciji s funkcijami upravljanja s particijami Bplandatarecovery itd., Je bolj prilagodljiva kot WinHe , Bolj priročno.

Izberite trdi disk ali particijo, kliknite desni gumb miške, v meniju bližnjic izberite "Odpri urejanje sektorja v 16 sektorjih", kot je prikazano spodaj:

Ventilator Bplandatarecovery Urejanje cone

Vnesite operacijo urejanja sektorja in neposredno uredite podatke trdega diska

Ustrezno se bo na desni strani prikazala sektorska plošča za urejanje particije ali trdega diska, kot sledi: Slika:

Plošča za urejanje sektorja Bplandatarecovery

Vmesnik in delovanje urejanja sektorjev sta podobna WinHexu, tudi funkcije so približno enake, vendar so združene z drugimi Bplandatarecovery Funkcija, bolj prilagodljiva in priročna za uporabo.

5. Obnovitev RAID strežnika

Bplandatarecovery podpira strežnik Raid recovery, uporabniki lahko z Bplandatarecovery praktično reorganizirajo Raid in nato obnovijo podatke, kot je prikazano spodaj:

Obnovitev RAID strežnika

Glavni meni, orodja nastavite navidezni RAID

Bplandatarecovery nastavi virtualni RAID

Uporabniki lahko dodajo trde diske, nastavijo parametre, kot je vrsta RAID, in obnovijo podatke po oblikovanju navideznega RAID-a.

Obnovitev RAID je razmeroma napredna operacija. Uporabniki, ki RAID-a ne poznajo, se lahko obrnejo na strokovno skupino Bplandatarecovery, da na daljavo vodijo obnovitev RAID-a.

6. Obnovitev podatkov virtualnega stroja

Virtualni stroji se vedno bolj uporabljajo.Kako z Bplandatarecovery obnoviti podatke virtualnih strojev? Morda boste pomislili, da bi Bplandatarecovery namestili v virtualni stroj in nato obnovili podatke ...

Vendar pa tega ne priporočamo, da to storite. Ta metoda ni le okorna, ampak je včasih nagnjena k drugim težavam. Preprosta in učinkovita metoda je zagnati Bplandatarecovery v resničnem računalniku in nato naložiti datoteko navideznega trdega diska navideznega stroja. Po nalaganju lahko obnovite podatke na virtualnem trdem disku kot običajni trdi disk.Bplandatarecovery podpira vse glavne formate virtualnega trdega diska.

Kako naložiti virtualni trdi disk: glavni meni, trdi disk - odprite datoteko navideznega trdega diska, kot je prikazano spodaj:

Uporabite Bplandatarecovery za odpiranje virtualnega diska

Po nalaganju navideznega trdega diska lahko obnovite podatke, kot je običajni trdi disk.

Prenesite program Bplandatarecovery zdaj in izkusite to zmogljivo orodje za obnovitev podatkov.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article