Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Predogled izgubljenih podatkov

Latest News

Predogled izgubljenih podatkov

Author:fsadmin

Views:

Če v rezultatih skeniranja najdete datoteko, ki jo želite obnoviti, kako lahko ugotovite, ali je mogoče datoteko uspešno obnoviti? To zahteva uporabo funkcije za predogled datotek, datoteke, ki jih je mogoče uspešno ogledati, je mogoče obnoviti 100% uspešno.

Poleg tega je glede na vrsto datoteke skenirana datoteka, podatki o imenu datoteke izgubljeni, če želite ugotoviti, ali gre za datoteko, ki jo je treba obnoviti, in ali jo je mogoče uspešno obnoviti, morate uporabiti predogled datoteke. Funkcija.

Funkcija predogleda datotek Bplandatarecovery je zelo močna, običajne oblike datotek, kot so besedilo, slike, pisarniški dokumenti, pdf, zvok in video, pa si lahko ogledajo.

Po izbiri datoteke v oknu datoteke za brskanje lahko odprete okno za predogled datoteke in si ogledate datoteko na naslednje tri načine.

1. Dvokliknite datoteko;

2. Dvokliknite sličico datoteke na dnu vmesnika;

3 1. Kliknite desni gumb miške in v pojavnem meniju bližnjic kliknite »Predogled«.

V oknu za predogled se bo prikazala vsebina datoteke. Lahko preverite, ali je vsebina datoteke pravilna, in ugotovite, ali je mogoče uspešno obnoviti datoteko. Sledijo rezultati predogleda več datotek:

Predogled besedila Bplandatarecovery

Predogled rezultata besedilne datoteke

Bplandatarecovery predogled slike

Predogled rezultatov slik, slik, večjih od 64k, bodo imeli vodne žige

Bplandatarecovery predogled besedilnih dokumentov

Rezultati predogleda besedila Word

p> Predogled videoposnetkov Bplandatarecovery

Predogled video datotek, učinek predvajanja je zelo dober!

Nasvet:

Med postopkom delovanja okna za brskanje po datoteki boste ugotovili, da se besedilne in slikovne datoteke samodejno prikažejo na sličicah na dnu vmesnika. Prikaže se tako, da je pri obnavljanju besedilnih datotek in slikovnih datotek zelo priročno predogled datoteke, kot je prikazano na naslednji sliki:

Izbrana sličica predogleda Bplandatarecovery

Ko je datoteka v besedilni ali slikovni obliki, se bo v oknu s sličicami samodejno prikazala vsebina datoteke. Funkcija predogleda datoteke Bplandatarecovery je zelo zmogljiva in enostavna za uporabo, kar lahko pomaga natančno ugotoviti, ali lahko datoteka Uspešno obnovitev je ena izmed najbolj uporabnih funkcij pri izvajanju operacij za obnovitev podatkov.

Osem, kopirajte datoteko

Bplandatarecovery konča postopek skeniranja ali je uporabnik zadovoljen s trenutnimi rezultati iskanja, potem ko aktivno ustavite postopek skeniranja, lahko skenirate rezultate V izberite datoteke, imenike itd., Ki jih želite obnoviti, in kliknite desni miškin gumb, da jih kopirate v določeno mapo, kot je prikazano spodaj:

Bplandatarecovery copy datotek

< p> Ko izberete datoteko ali mapo, kliknite desni gumb miške, da jo kopirate v določeno mapo, lahko hkrati izberete več datotek in map.

V prejšnji uporabi boste našli , Brezplačna različica Bplandatarecovery v osnovi nima omejitev uporabe, vendar v tem koraku, če uporabljate brezplačno različico Bplandatarecovery, bo programska oprema prikazala naslednje okno, da vas opomni, da registrirate programsko opremo.

Prijavite se na Bplandatarecovery

Brezplačna različica Bplandatarecovery lahko kopira samo datoteke, manjše od 64K, zato v normalnih okoliščinah za obnovitev podatkov morate kupiti programsko opremo .

Devet, standardna in profesionalna izdaja, katero naj izberem?

Če podatke obnavljate le občasno, Bplandatarecovery v prihodnosti v osnovi ne boste uporabljali, podatki, ki jih je treba obnoviti, pa ne vključujejo posebnih okoliščin. Razmislite o nakupu standardne različice. V drugih primerih Če ste strokovnjak za obnovitev podatkov ali upravljanje računalnika, priporočamo, da profesionalno različico kupite neposredno iz naslednjih razlogov:

1. Funkcija za obnovitev podatkov profesionalne različice je močnejša in v nekaterih primerih morate uporabiti Podatke lahko obnovi samo profesionalna različica;

2. Bplandatarecovery ni samo programska oprema za obnovo podatkov, temveč tudi super orodje AllIn, z nekaterimi naprednimi funkcijami pri upravljanju particij, varnostnem kopiranju in obnavljanju itd. Podprta je samo profesionalna različica;

3. Profesionalna različica, nadgrajena s standardne različice, je bolj težavna zaradi težav, kot je potreba po zamenjavi šifrirne ključavnice, za to pa je treba porabiti več denarja in časa.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article