Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Optično preglejte podatke trdega diska

Latest News

Optično preglejte podatke trdega diska

Author:fsadmin

Views:

Štiri, skeniranje

Nastavite možnosti obnovitve, kliknite gumb "Start", programska oprema Bplandatarecovery bo začela skenirati podatke na trdem disku ali particiji, najprej se bo pojavilo okno za pregledovanje. , Kot je prikazano spodaj:

Datoteka za skeniranje Bplandatarecovery

Okno za skeniranje, lahko skeniranje kadar koli zaustavite ali ustavite.

V oknu za pregledovanje "Iskan" pomeni velikost iskalnega prostora in njegov odstotek celotnega iskalnega prostora; "Število datotek" pomeni število iskanih datotek; "Pretekli čas" pomeni čas skeniranja. Spodnja vrstica napredka grafično predstavlja napredek iskanja.

Spodnja dva gumba, "Pause" in "Stop". Optično branje lahko začasno ustavite in si ogledate in predogledate datoteke, ki so bile skenirane. Če so bile najdene vse datoteke, ki jih je treba obnoviti, in jih je mogoče pravilno ogledati, lahko optično prekinite; če trenutni rezultati skeniranja niso zadovoljivi, lahko nadaljujete s skeniranjem.

Pet, oglejte si rezultate skeniranja (1), strukturo imenika

Začasno zaustavite pregledovanje, oglejte si rezultate skeniranja, ugotovili boste, da je na levi strani particija, okno drevesa imenika , Postane naslednje:

Bplandatarecovery za ogled rezultatov skeniranja

Scan D rezultati skeniranja particij

Najprej, Ime particije D z dodano datoteko za obnovitev besede pomeni, da je particija zdaj skenirana za obnovitev podatkov.

Nato je razdeljena particija, ponavadi je prva particija trenutna normalna particija trdega diska, oklepaji so označeni kot trenutna particija, naslednjih nekaj particij pa skenira Bplandatarecovery Predelne stene in oklepaji so označeni kot prepoznani. V običajni particiji in identificirani particiji obstajajo hierarhije imenikov. Ko izberete kateri koli imenik, lahko v seznamu datotek v desnem oknu datoteke vidite informacije o seznamu datotek.

Nasvet:

Včasih boste na ikoni mape, te datoteke, videli mape z imenom "osirotele datoteke" in vprašalnikom. Datoteke v mapi so datoteke, katerih podatki o mapah so bili izgubljeni.

Končno so vse vrste datoteke, ki so skenirane glede na vrsto datoteke, potem ko je v možnostih za obnovitev preverjeno dodatno skeniranje znanih vrst datotek. Zaradi tega načina skeniranja ni mogoče dobiti imena datoteke in podatkov imenika, zato izberite vrsto datoteke in ugotovili boste, da so imena datotek, prikazana v oknu datoteke na desni, vsa zaporedna številčna imena.

Šest, pregledajte rezultate skeniranja (2), filtrirajte datoteke

Po zaustavitvi ali ustavitvi rezultatov skeniranja izberite imenik, na splošno je okno datotek na desni strani naslednje Slika:

Datoteke presejalnih pregledov Bplandatarecovery

Kako filtrirati datoteke, ki jih je treba obnoviti v rezultatih skeniranja? Bplandatarecovery ponuja naslednje metode.

1. S pomočjo nadomestnih znakov filtrirajte datoteke z določenimi imeni ali določenimi končnicami, kot je prikazano spodaj:

Imena datotek filtra Bplandatarecovery

p> 2. Nadzorujte, ali naj se prikažejo običajne datoteke itd., zožite obseg filtra, kot je prikazano spodaj:

Datoteka filtrov Bplandatarecovery

3 glede na velikost datoteke in ustvarite spremembe Čas dostopa, filtriranje datotek

Kliknite gumb Več, prikazane bodo velikosti in elementi filtriranja časa, kot je prikazano spodaj:

Bplandatarecovery filter prenovljene datoteke

7. Oglejte si rezultat skeniranja (3), predogled datoteke

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article