Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Možnosti za obnovitev podatkov

Latest News

Možnosti za obnovitev podatkov

Author:fsadmin

Views:

Tri, možnosti obnovitve

V prejšnjem koraku ne glede na to, ali želite obnoviti podatke v particiji ali podatke na celotnem trdem disku, kliknite postavko menija bližnjice "Že Po obnovitvi izbrisane ali oblikovane datoteke se bo pojavilo okno z možnostmi obnovitve, kot je prikazano na naslednji sliki:

Bplandatarecovery začni skeniranje

Okno z možnostmi obnovitve

p>

Vidite, da obstajajo "Obnovi izbrisane datoteke", "Popolna obnovitev", "Dodatno skeniranje znanih vrst datotek" in tri možnosti (o napredku nalaganja skeniranja bomo razpravljali pozneje).

Te tri možnosti so dejansko trije načini skeniranja pomnilniških medijev, kot so trdi diski in particije, pri obnavljanju podatkov.

Obnovi izbrisane datoteke

Zelo hitro je, slabost pa je ta, da je primeren za situacijo, ko je bila datoteka pravkar izbrisana in niso bili zapisani novi podatki. Učinek okrevanja ni dober.

Ta način skenira le podatke o imeniku v datotečnem sistemu particij. Na splošno lahko trdi disk 100G skenirate v približno 10 sekundah, ker se skenira samo informacijski del datotečnega sistema particij, torej samo Primerno za preproste primere za obnovitev podatkov.

Popolno obnovitev

Hitrost skeniranja je počasna, vendar je učinek obnovitve zelo dober, primeren za obnovitev podatkov v večini primerov.

Ta metoda skeniranja ne samo skenira informacijski del sistema datotek particij, ampak tudi analizira podatkovni del particijskega sistema, kolikor je mogoče, da bi našli možne dragocene podatke, tako da je njegov Učinek obnovitve je zelo dober, dokler se podatki ne prepišejo, upanje na uspešno obnovitev podatkov je zelo veliko.V skladu s tem ta metoda skeniranja traja več časa kot skeniranje samo podatkov o imeniku, del sistema particij - obnovite izbrisane datoteke Obstaja veliko več načinov.

Dodatno skeniranje znanih vrst datotek

Hitrost skeniranja je počasna, trdi disk in particije pa so v veliki meri poškodovani, kar lahko pogosto doseže boljše rezultate obnovitve.

Ta metoda skeniranja, nekatera programska oprema za obnovitev podatkov, imenovana univerzalno obnavljanje, dejansko skenira particijo ali trdi disk od začetka do konca in se ujema s podatki o glavi datoteke vrste datoteke. Običajno gre za neprekinjeni medij za shranjevanje (na primer pomnilniško kartico v digitalni fotoaparat). Učinek obnavljanja je boljši. Pomemben je tudi za navadne trde diske in druge pomnilniške medije. Slaba stran je, da obnovljene datoteke nimajo imena datoteke in strukture imenika. Drugi razlog je, da se skenira celoten prostor za shranjevanje podatkov, kar je počasneje, tretji pa je, da je učinek obnovitve velikih datotek manjši, ker je verjetnost neprekinjenega shranjevanja velikih datotek manjša. Po preverjanju možnosti »Dodatno skeniranje znanih vrst datotek« kliknite gumb »Izberi vrsto datoteke« na desni strani, da v pojavnem oknu določite vrsto datoteke, ki jo želite obnoviti, kot je prikazano spodaj:

Vrste datotek, ki jih je treba obnoviti

Tu je na stotine vrst datotek. V bistvu so vse vrste datotek, s katerimi pogosto pridete v stik, vse tukaj. Privzeto so vse preverjene. Lahko samo preverite Vrste datotek, ki jih je treba obnoviti, lahko poenostavijo rezultate obnovitve "vseh vrst".

Predlagane možnosti

Privzeto so preverjene vse tri možnosti obnovitve (v nekaterih primerih bo Bplandatarecovery samodejno blokiral "Obnovitev je izbrisana" Izbira možnosti "Datoteka", ki je zasičena, ni mogoče preveriti, ker je ta način skeniranja včasih nesmiseln), v večini primerov pa je to najboljša izbira, priporočamo, da jo sprejmete.

Dejansko je, ko so izbrane vse tri možnosti, postopek skeniranja podatkov Bplandatarecovery dejansko takšen:

1. Uporabite "Obnovi izbrisane "Datotečni" način, hitro skenirajte trdi disk ali particijo;

2. Po zaključku prejšnjega skeniranja izvedite "popolno obnovitev" in "dodatno skeniranje znanih vrst datotek" dva načina skeniranja ;

Poleg tega ima Bplandatarecovery tudi naslednje funkcije pri obnavljanju podatkov. Pojasnili bomo kasneje:

1. Rezultat skeniranja DiskGeniu je WYSIWYG pomeni, da se med pregledovanjem skenirane datoteke, imeniki in druge informacije prikažejo za uporabnikovo referenco;

2. Uporabnik lahko kadarkoli zaustavi ali ustavi postopek skeniranja in nato pogleda Predogled trenutnih rezultatov optičnega branja in predogled skeniranih datotek, da se odločite, ali naj nadaljuje skeniranje;

3. Ko uporabnik potrebuje, lahko optično prekinite in shranite napredek in rezultate skeniranja, tako da lahko ob ponovni obnovitvi podatkov začnete Neposredno preberite napredek in rezultate skeniranja in v največji možni meri prihranite čas optičnega branja.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article