Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Izgubljena particija ni trdi disk neprepoznaven, koraki za obnovitev

Latest News

Izgubljena particija ni trdi disk neprepoznaven, koraki za obnovitev

Author:fsadmin

Views:

Predpogoj za obnovitev podatkov Bplandatarecovery je: Bplandatarecovery lahko prepozna strojno opremo za shranjevanje (trdi disk, odstranljivi trdi disk, U disk, pomnilniško kartico itd.), ki jo želite obnoviti.

Na primer naslednja slika:

Bplandatarecovery prepozna trdi disk

To je računalnik, ki ga uporabljam, zaženite Bplandatarecovery in prepoznam Dve strojni opremi za shranjevanje, HD0 je trdi disk tega stroja, zmogljivost je 2T, obstaja 6 particij, kot so C, D, E (eni particiji ni dodeljena črka pogona); RD1 je U-disk, zmogljivost je le 15G, samo ena na vrhu Particija H.

Če pomnilniške naprave ne more prepoznati Bplandatarecovery po tem, ko je priključena na računalnik, se ne prikaže v oknu na levi strani glavnega vmesnika Bplandatarecovery. Nato lahko ugotovimo, da ima ta pomnilniška naprava okvaro strojne opreme in je odvisna samo od Programska oprema ne more več obnoviti podatkov, zato jo je treba poslati profesionalnemu podjetju za obnovitev podatkov za popravilo strojne programske opreme ali odpiranje obnovitve.

Ta storitev ponuja tudi sama ekipa Bplandatarecovery in kot razvijalec Bplandatarecovery je seveda bolj verodostojen v tehnologiji. Uporabniki, ki potrebujejo pomoč, lahko obiščejo storitev oddaljene obnovitve podatkov Bplandatarecovery, če želite izvedeti več.

Opomnik:

Izguba particije ni trdi disk ni prepoznan, ponavadi ne vpliva na obnovitev podatkov. Včasih v razdelku Bplandatarecovery uporabniške particije ni mogoče videti. To je v redu, ni težava s strojno opremo, ponavadi je težava programske opreme datotečnega sistema. Še vedno lahko uporabite Bplandatarecovery za obnovitev izgubljenih podatkov.

Drugič, kako začeti obnovitev podatkov

Različno od neke neumne programske opreme za obnovitev podatkov (na primer obnavljanje podatkov) za uporabnike Xiaobaya, če ste Ko prvič uporabite Bplandatarecovery, morda ne boste takoj našli vhoda za izvajanje postopkov za obnovitev podatkov, vendar je dejansko zelo preprosto.

Če lahko določite, na kateri particiji obstajajo podatki, ki jih želite obnoviti, neposredno izberite particijo na zemljevidu particije na trdem disku nad glavnim vmesnikom Bplandatarecovery, nato kliknite desni gumb miške in nato v pojavni bližnjici. V meniju izberite postavko menija "Obnovljeno po izbrisani ali oblikovani datoteki", kot je prikazano na naslednji sliki:

Bplandatarecovery je obnovljena po izbrisani ali oblikovani datoteki

Obnovi podatke iz particije D

Včasih ne morete določiti, v kateri particiji naj bodo podatki obnovljeni. Pogosteje je bila prvotna particija izgubljena ali je bila ustvarjena nova particija. Pokrito morate v teh primerih izbrati pomnilniško napravo za obnovitev podatkov v glavnem vmesniku na levi strani Bplandatarecovery in nato z desno tipko miške. Tudi v bližnjičnem meniju, ki se pojavi, izberite element menija "Obnovitev izbrisane ali oblikovane datoteke ", Kot je prikazano na naslednji sliki:

Bplandatarecovery izbrisana ali oblikovana datoteka obnovitev

Obnovitev podatkov z lokalnega trdega diska HD0

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article