Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Trdega diska za mobilne naprave ni mogoče odpreti

Latest News

Trdega diska za mobilne naprave ni mogoče odpreti

Author:fsadmin

Views:

Simptomi odstranljivih trdih diskov

Mobilni trdi diski so ena izmed najbolj priljubljenih naprav za shranjevanje podatkov: V primerjavi z U diski imajo mobilni trdi diski večji prostor za shranjevanje, bolj stabilen in zanesljiv. Mobilni trdi diski se pogosto uporabljajo za shranjevanje ali prenos podatkov v službi, študiju in vsakdanjem življenju. Vendar podatki, shranjeni na trdem disku za mobilne naprave, niso popolnoma varni, na primer, ko uporabniki uporabljajo trdi disk za mobilne naprave, se pogosto srečujejo z nedopustnimi situacijami. Mobilni trdi disk povežite z računalnikom, odprite program za raziskovanje datotek ali upravljanje diskov, lahko vidite črko pogona trdega diska mobilnega diska, ko pa dvokliknete, da odprete trdi disk mobilnega telefona, boste ugotovili, da ga ni mogoče odpreti, in prikaže se sporočilo o napaki. Splošna sporočila o napaki so naslednja:

Disk v pogonu H ni formatiran. Ali ga želite zdaj formatirati?

Lokacija ni na voljo. Do G: \ ni mogoče dostopati. Datoteka ali imenik je poškodovan in neberljiv.

V disku E morate formatirati disk. Ali ga želite formatirati?

F: \ ni mogoče dostopati. Napaka podatkov (ciklično preverjanje odvečnosti).

J: \ ni mogoče dostopati. Ta obseg ne vsebuje prepoznanega datotečnega sistema. Prepričajte se, da so vsi zahtevani gonilniki datotečnega sistema naloženi in da glasnost ni poškodovana.

Poleg tega, če odprete upravljanje diskov (z desno tipko miške kliknite ikono "upravljanje tega diska" ta računalnik), lahko vidite, da datotečni sistem postane v formatu RAW, stanje diska lahko postane "neinicializirano" . Če particije ni mogoče odpreti in do nje ni mogoče dostopati, verjamem, da bo veliko uporabnikov zelo zaskrbljeno, ker podatki na trdi disk mobilnega telefona niso bili kopirani. Dejansko je v tem trenutku, če ne delate naključno, kot je oblikovanje, težavo, ker trdega diska ni mogoče odpreti, mogoče popraviti brez uničevanja.

Kako obnoviti podatke, ko trdega diska ni mogoče odpreti?

Kako obnoviti podatke, ko mobilnega trdega diska, U diska, trdega diska itd. ni mogoče odpreti in do njega ni mogoče dostopati? Trenutno se zdi, da obstajata dve možnosti: za obnovitev uporabite programsko opremo za obnovitev podatkov ali kupite storitve za obnovitev podatkov. Tu je predlog urednika:

Najprej lahko uporabite programsko opremo za obnovitev podatkov, da jo poskusite obnoviti sami, saj je nekatera programska oprema za obnavljanje podatkov zmogljiva in enostavna za upravljanje, tudi uporabniki Xiaobaja lahko mobilni trdi disk dokončajo samostojno Obnovitev podatkov in učinek obnovitve je zelo dober.

Programska oprema za obnovo podatkov ni idealna ali pa je izguba podatkov zelo zapletena. Na primer za obnovitev podatkov RAID, lahko razmislite o storitvah, povezanih z obnovitvijo podatkov, kot je Bplandatarecovery oddaljeno obnovitev podatkov.

Torej, katera je boljša za programsko opremo za obnovo podatkov na trdem disku? Danes priporočam uporabo brezplačne preskusne različice programske opreme za obnovitev podatkov Bplandatarecovery. Bplandatarecovery ima ciljno usmerjene rešitve za različne pogoste izgube podatkov. Zmogljiv postopek skeniranja datotek lahko izvaja skeniranje in analizo pomnilniških naprav v celoti in podpira NTFS, FAT32, FAT16, FAT12, exFAT, EXT2, EXT3 , EXT4 in drugih datotečnih sistemov. Rezultati skeniranja preskusne različice Bplandatarecovery in registrirane različice so enaki, brezplačna preskusna različica pa lahko popolnoma razume končni rezultat obnovitve.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article