Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Obnovitev trdega diska v formatu

Latest News

Obnovitev trdega diska v formatu

Author:fsadmin

Views:

1. korak: Prenesite in zaženite programsko opremo Bplandatarecovery.

Kliknite gumb za brezplačen prenos na domači strani uradnega spletnega mesta Bplandatarecovery za prenos programske opreme. Bplandatarecovery je zelena različica programske opreme, ni potrebe po namestitvi, programsko opremo lahko zaženete po dekompresiji po prenosu.

Obnovitev formatiranega trdega diska mobilnega diska

2. korak: Izberite formatirano particijo trdega diska za mobilne naprave in kliknite gumb »Obnovi datoteko«.

Ta korak je zelo pomemben, preden izberete iskanje potrebnih podatkov, morate izbrati pravilno particijo.

Obnovitev formata trdega diska

Korak 3: Kliknite gumb "Start" v pojavnem oknu obnovitvene datoteke, da programska oprema začne iskati izgubljene podatke.

Če je prostora za skeniranje veliko, bo skeniranje trajalo dolgo, vendar bo programska oprema pri iskanju podatkov naštela podatke, ki jih najdete v realnem času. Na ta način, če ugotovimo, da jih potrebuje Ko najdete podatke, lahko postopek skeniranja končate predčasno.

Obnovitev formata trdega diska za mobilni računalnik

Četrti korak: predogled datoteke.

Predogled datotek lahko pomaga ugotoviti, ali so izgubljeni podatki poškodovani. Če se podatki po formatiranju trdega diska mobilnega telefona prepišejo, se izgubljeni podatki lahko uničijo, v tem primeru pa je potrebno natančno pregledati podatke.

Obnovitev formata trdega diska

Korak peti: Kopiranje datotek.

Kopirajte skenirane podatke v druge particije, da dokončate postopek obnovitve. Opomba: Prepovedano je shranjevanje kakršnih koli podatkov v particiji, kjer so podatki izgubljeni, dokler podatki niso uspešno obnovljeni.

Obnovitev formata trdega diska za obnavljanje

Pogoste težave z obnovitvijo podatkov oblikovanega trdega diska

Q1, kako presoditi izgubo trdega diska za mobilne naprave So bili vaši podatki prepisani?

Predogled datoteke. Prvič, če so izgubljeni podatki v celoti prepisani, datoteka ne bo navedena v rezultatih optičnega branja, če je datoteka samo delno prepisana, se bo datoteka prikazala v rezultatih skeniranja, vendar se pri predogledu datoteke poškoduje. Bplandatarecovery ponuja zmogljivo funkcijo predogleda datotek, ki uporabnikom lahko pomaga presoditi, ali je bila datoteka poškodovana.

Q2. Kako dolgo lahko obnovite obliko trdega diska za mobilne naprave?

Strogo gledano, oblikovano obnavljanje podatkov nima veliko zveze s časom izgube podatkov. Dokler se podatki ne izgubijo po izgubi podatkov in disk ni fizično poškodovan, je mogoče kadar koli obnoviti podatke.

Q3. Zakaj ne najdem izgubljenih podatkov?

Pri oblikovanju in obnavljanju podatkov včasih ni mogoče iskati. Pogosti dejavniki so naslednji:

Skenirana naprava ni pravilna : Preden začnete s pregledovanjem, morate izbrati particijo, na kateri se nahajajo izgubljeni podatki, da boste lahko iskali pravilne podatke.

Datoteke niso pravilno filtrirane: v rezultatih skeniranja je pogosto veliko podatkov in včasih je težko ločiti zahtevane podatke, zlasti kadar je originalna struktura imenika poškodovana. Pri iskanju podatkov v rezultatih optičnega branja lahko s pomočjo funkcij filtriranja in predogled datotek hitro najdete potrebne datoteke.

Način iskanja ni pravilen: metoda obnavljanja podatkov, ki se uporablja v različnih situacijah izgube podatkov, je tudi različna, poskusite nadomestiti način skeniranja ali poiskati tehnično pomoč.

Izgubljeni podatki so bili prepisani: prepisanih podatkov ni mogoče normalno obnoviti. Če so izgubljeni podatki v celoti prepisani, podatkov ni mogoče iskati.

Q4. Kaj je razlog, da obnovljenih podatkov ni mogoče odpreti?

Obstajata dva glavna razloga, zakaj obnovljenih podatkov ni mogoče odpreti: eden je, da je izgubljena datoteka poškodovana, kar je pogosto posledica prepisovanja po izgubi podatkov, na primer shranjevanje datoteke itd .; Način obnovitve je napačen. V nekaterih primerih zapletene izgube podatkov običajni načini obnovitve morda ne bodo mogli pravilno obnoviti podatkov. V primeru, da obnovljenih podatkov ni mogoče odpreti, se lahko obrnete na tehnično osebje družbe Bplandatarecovery in vam pomaga analizirati poseben vzrok in rešitev.

Povzetek

Zgoraj je celoten postopek oblikovanja in obnovitve trdega diska za mobilne naprave, izgubljeni podatki oblikovanja trdega diska pa se lahko zlahka povrnejo skozi zgornje vidike. Poleg tega je ta vadnica primerna tudi za oblikovanje obnovitve trdega diska računalnika, U diska, SD kartice, virtualnega diska in drugih naprav. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč pri obnovitvi datotek, obnavljanju podatkov na trdem disku itd., Se pravočasno obrnite na spletno službo za stranke.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article