Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Koraki obnovitve datotek so bili nenamerno izbrisani

Latest News

Koraki obnovitve datotek so bili nenamerno izbrisani

Author:fsadmin

Views:

Obnovitev datotek

Datoteke so bile po nesreči izbrisane, koš je bil izpraznjen ali je bila oblikovana particija trdega diska. Kako obnoviti datoteke brez varnostne kopije podatkov? Ali ne veste, kako obnoviti izgubljene datoteke? Pridite in glejte, danes želim deliti preprosto in praktično metodo za obnovitev datotek!

O obnovitvi datotek

Pri vsakodnevnem delu in študiju je najpogostejše orodje, ki ga uporabljamo, računalnik in velika količina dela Ali pa pomembni dokumenti za učenje, kot so fotografije, videoposnetki, zvoki, dokumenti, e-poštna sporočila, aplikacije itd. Če podatki niso varnostno kopirani, kaj naj skrbi uporabnika? Strah pred izgubo datotek!

Ko običajno uporabljate računalnik, lahko pomotoma izbrišete pomembne datoteke z ročnim drsanjem. Poleg tega obstajajo številni dejavniki, ki lahko povzročijo izgubo datotek, kot so poškodba virusov, ponovna namestitev sistema, oblikovanje, prerazporeditev trdega diska, hitro formatiranje odpiranja particij, izguba particij, trdi diski, sektorji in fizična napaka na trdem disku.

Dobra novica je, da je v mnogih primerih mogoče povrniti izgubljene datoteke! Obnovitev datotek je postopek reprodukcije izgubljenih datotek z določenimi tehničnimi sredstvi. Zahvaljujoč razvoju tehnologije za obnovitev podatkov je na trgu veliko programske opreme, ki zagotavlja funkcije za obnovitev podatkov, navadni uporabniki pa lahko tovrstno programsko opremo uporabljajo za samo obnavljanje podatkov. Nato priporočam uporabno programsko opremo za obnovitev datotek.

Brezplačna preizkusna različica programske opreme za obnovitev datotek

Bplandatarecovery je pogosto uporabljana domača programska oprema za obnovitev podatkov, ki omogoča funkcije za obnovitev podatkov na profesionalni ravni za trde diske računalnika in drugo Datoteke, ki so bile pomotoma izbrisane in oblikovane na mobilnih napravah, imajo dober učinek obnavljanja podatkov. Delovanje programske opreme je zelo enostavno in priročno. Uporabniki morajo samo korak za korakom upoštevati vadbo, da uspešno pridobijo izgubljene datoteke.

Uradno spletno mesto Bplandatarecovery najdete z iskanjem, uporabniki lahko brezplačno prenesejo preskusno različico programske opreme. Partnerji za obnovitev podatkov lahko prvič uporabijo brezplačno preskusno različico programa Bplandatarecovery.S skeniranjem diska in predogledom datoteke lahko natančno veste, ali se izgubljena datoteka povrne. Če ste zadovoljni z rezultati skeniranja preizkusne različice, lahko registrirate programsko opremo in obnovite izgubljene datoteke.

Prenesite brezplačno preskusno različico programa Bplandatarecovery

Vodnik za obnovitev datotek 1: Kako obnoviti izbrisane in oblikovane izgubljene datoteke?

Preden začnete uporabljati programsko opremo za obnovitev datotek, lahko najprej odprete koš za smeti in preverite, ali so datoteke, pomotoma izbrisane. Vsi vemo, da bo Windows začasno pospravil izbrisane datoteke s trdega diska v koš za smeti, če koš ni bil izpraznjen, lahko datoteke neposredno obnovite na prvotno mesto.

Obnovitev datotek

Če je koš za smeti izpraznjen, se datoteka izbriše s tipko Shift + Delete ali se podatki formatirajo, kako obnoviti izgubljeno Kaj pa datoteke? Tukaj je opisano, kako hkrati obnoviti pomotoma izbrisane in oblikovane izgubljene datoteke.

1. korak: Zaženite programsko opremo Bplandatarecovery.

Po prenosu programske opreme na uradnem spletnem mestu Bplandatarecovery jo morate odpreti in dvokliknite aplikacijo Bplandatarecovery, da zaženete programsko opremo.

Obnovitev datotek

2. korak: V programski opremi Bplandatarecovery poiščite in izberite particijo izgubljenih podatkov in nato na orodni vrstici kliknite gumb »Obnovi datoteko«, Kot je prikazano spodaj.

Obnovitev datotek

Korak 3: Preverite možnost obnovitve in nato kliknite gumb »Start«, da programska oprema začne iskati izgubljene datoteke.

Obnovi izbrisane datoteke: primerno za obnavljanje datotek, ki so bile izbrisane, trajno izbrisane s tipko Shift + Delete, izpraznitev koša in drugih razlogov.

Popolna obnovitev: primerna za obnovo podatkov, izgubljenih zaradi oblikovanja, particijo v format RAW, ne odpiranje particije itd.

Dodatno skeniranje znanih vrst datotek : Ta možnost je globinsko skeniranje, najdete lahko več obnovljivih podatkov.

Obnovitev datotek

4. korak: Predogled datoteke.

Bplandatarecovery ponuja zmogljivo funkcijo predogleda datotek, ki uporabnikom lahko pomaga presoditi, ali je mogoče izgubljene datoteke normalno obnoviti: datoteke, ki jih je mogoče predogledati, je mogoče normalno obnoviti, kot je prikazano na naslednji sliki; če so datoteke predogledane Ko se pozove, da je datoteka poškodovana, je datoteka po obnovitvi tudi poškodovana.

Obnovitev datotek

Korak 5: Kopirajte datoteke in zaključite postopek obnovitve.

Preverite podatke, ki jih je treba obnoviti, kliknite desni gumb miške in izberite možnost "Kopiraj v določeno mapo", tako da lahko nastavite ciljno mapo za shranjevanje obnovljenih datotek.

Obnovitev datotek

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article