Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Kako obnoviti izbrisane fotografije

Latest News

Kako obnoviti izbrisane fotografije

Author:fsadmin

Views:

Kako obnoviti izbrisane fotografije?

Fotografije so zelo pogoste in pomembne datoteke, kaj naj storim, če pomotoma izbrišem pomembne datoteke s fotografijami? V današnjem članku urejevalnik predstavlja dva preprosta načina za lažji prenos fotografij, ki so bile po naključju izbrisane iz računalnika, kartice SD in mobilnega telefona.

O obnovitvi izbrisanih fotografij

Ne glede na to, ali gre v službi ali v življenju, imajo fotografije zelo pomembno vlogo, beležijo vse vrste, pomembne za nas Trenutek. Z napredkom tehnologije je fotografiranje postalo zelo enostavno in zanimivo, na primer deljenje fotografij sorodnikom in prijateljem, nalaganje na družabne platforme itd. Vsi bodo imeli veliko fotografij, shranjenih v računalniku ali mobilnem telefonu, uporabniki, ki se pogosto ukvarjajo s fotografijami, pa so morda imeli izkušnjo, da so fotografije zmotno izbrisali. Kaj bi morali v tem primeru storiti? Odgovor je seveda obnovitev fotografij.

Ali je mogoče izbrisane fotografije obnoviti? Ja! Z operacijo brisanja zasedeni prostor na disku preprosto označite kot "prosto" in podatkov v celoti ne izbrišete. Na ta način se osvobodi prostor na disku in prosti prostor v sistemu lahko postane večji, drugi prostor pa lahko uporabi ta prostor. Če po izbrisu datoteke še naprej shranjujete podatke, lahko zasede prostor na disku in prepiše izbrisane podatke. Preprosto povedano, ko je fotografija slučajno izbrisana, dokler je ne prepišemo, lahko izgubljeno fotografijo povrnemo nazaj! Če želite obnoviti izbrisane fotografije, morate takoj ustaviti vse pisanje! Nato sledite spodnjim korakom, da si opomore.

Vadnica za obnovitev fotografij 1: Kako obnoviti fotografije na trdem disku in kartici SD, ki so jih pomotoma izbrisali?

Spomnite, da lahko pred dejanskim obnovitvijo najprej preverite, ali so v računalniku koš za smeti. Ko izbrišemo datoteke z lokalnega trdega diska, bodo datoteke postavljene v koš. Če je mogoče podatke obnoviti iz koša, potem nadaljnje operacije niso potrebne.

Obnovi izbrisane fotografije

1. korak: Telefon z izgubljenimi fotografijami povežite z računalnikom in nato korenite telefon, da pridobite korenska dovoljenja.

2. korak: V računalnik namestite in zaženite programsko opremo za obnovitev podatkov mobilnega telefona, nato izberite shranjevalno napravo za izgubljene podatke in kliknite gumb »Naprej«, da začnete skenirati.

Obnovi izbrisane fotografije

3. korak: Predogled in shranjevanje fotografij.

Po skeniranju si lahko ogledate podatke v programski opremi, da ugotovite, ali lahko datoteke s fotografijami pravilno obnovite. Po potrditvi, da ni težav z rezultati obnovitve, lahko programsko opremo kupite in registrirate ter nato kopirate datoteke, ki jih želite obnoviti, v računalnik.

Obnovi izbrisane fotografije

Pogosta vprašanja za obnovitev fotografij

1. Kako obnoviti izbrisane fotografije iz Apple iPhone?

Fotografije mobilnih telefonov Apple se izbrišejo, najprej lahko poskusite obnoviti fotografije iz varnostne kopije; če varnostne kopije ni, lahko za obnovitev uporabite programsko opremo za obnovitev podatkov:

Mobilni telefon Povežite se z računalnikom, v računalnik namestite različico iOS-a za obnovitev podatkov mobilnega telefona.

Uporabite obnovitveno programsko opremo za skeniranje telefona.

Predogled in obnovitev izgubljenih fotografij.

2. Katera programska oprema za obnovitev fotografij je boljša?

Na trgu je trenutno veliko programske opreme za obnovitev fotografij, vendar je kakovost programske opreme neenakomerna, kako presoditi, katera programska oprema za obnovitev je dobra? Preprosto povedano, izberite zvezdniške izdelke znanih blagovnih znamk, tehnologija in kakovost restavriranja teh izdelkov sta zagotovljeni. Potem je na voljo dejanski preizkus. S preizkusom različne programske opreme za primerjavo učinkov obnovitve lahko izberete tisto, ki vam ustreza. Tukaj urednik priporoča programsko opremo za obnovo podatkov Bplandatarecovery, ki ima velik učinek obnovitve in je enostavna za upravljanje.

3. Prenovljenih fotografij po ogledu ni mogoče odpreti, kaj se dogaja?

Obnovljenih fotografij ni mogoče odpreti. Možni razlogi so: fotografije so poškodovane. Na primer, ko se podatki izgubijo, izgubljeni podatki pa se uničijo, lahko tudi, da je metoda obnovitve napačna. . V tem primeru se pravočasno obrnite na tehnično ekipo družbe Bplandatarecovery, ki bo pomagala analizirati vzrok in oblikovati rešitev.

Zaključek

Kako obnoviti izbrisane datoteke s fotografijami? Zgoraj je najpogosteje uporabljena metoda obnovitve. Upam, da vam lahko z zgornjimi metodami pomagate pri pridobivanju izbrisanih fotografij, videoposnetkov, zvočnih zapisov, dokumentov in drugih podatkov iz različnih naprav. Na koncu vas urednik opomni, da je treba pravočasno varnostno kopirati pomembne datoteke, da ne pride do težav z izgubo veliko podatkov.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article