Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Obnovite pomotoma izbrisane fotografije s kartice SD

Latest News

Obnovite pomotoma izbrisane fotografije s kartice SD

Author:fsadmin

Views:

Poleg tega, če želite obnoviti po nesreči izbrisane fotografije s SD kartice fotoaparata, morate najprej povezati pomnilniško kartico z računalnikom, da jo računalnik prepozna.

Obnovi izbrisane fotografije

Sledi celoten postopek obnovitve izbrisanih fotografij s pomočjo programske opreme za obnovitev podatkov Bplandatarecovery. Bplandatarecovery je programska oprema za obnovo podatkov na ravni strokovnjakov, ki podpira obnovitev različnih vrst podatkov, kot so fotografije, dokumenti, videoposnetki in zvok. Z lahkoto se spoprijete z izgubo podatkov, ki jo povzroči oblikovanje, naključno brisanje, RAW particija, izguba particije, ponovna namestitev sistema, ponovna razdelitev particij in drugi razlogi. Poleg tega lahko uporabniki programa Bplandatarecovery Professional Edition obvladajo tudi nekatere bolj zapletene situacije izgube podatkov, kot so obnovitev podatkov RAID, obnovitev podatkov BitLocker itd.

Prenesite program Bplandatarecovery

1. korak: V programski opremi Bplandatarecovery poiščite particijo izgubljene fotografije, izberite particijo in kliknite gumb »Obnovi datoteko«.

Obnovi izbrisane fotografije

2. korak: Kliknite gumb "Start" neposredno v oknu datotek obnovitvene datoteke, da vstopite v fazo skeniranja.

V tem oknu si lahko ogledate različne možnosti obnovitve, namen je zagotoviti različne načine skeniranja. Zato ni posebne situacije, priporočljivo je, da vse preverite glede na privzete nastavitve programske opreme.

Obnovi izbrisane fotografije

3. korak: Predogled izgubljenih datotek s fotografijami.

Po skeniranju si lahko ogledate izgubljene podatke in tako presodite, ali je datoteka poškodovana. Dvokliknite datoteko, da odprete okno za predogled, kot je prikazano na spodnji sliki; datoteko, ki jo je mogoče predogledati, je mogoče normalno obnoviti. Če je fotografija pred predogledom poškodovana, se datoteka sčasoma obnovi in ​​poškoduje.

Obnovi izbrisane fotografije

4. korak: Kopiranje datotek.

V rezultatih optičnega branja označite fotografije, ki jih želite obnoviti, nato z desno miškino tipko kliknite miško in izberite "Kopiraj v določeno mapo". Po tem lahko nastavite ciljno mapo, da shranite obnovljene fotografije.

Obnovi izbrisane fotografije

Vadnica za obnovitev fotografij 2: Kako obnoviti izbrisane fotografije iz mobilnega telefona?

Albumi mobilnih telefonov na splošno ponujajo mapo, podobno kot v košu za smeti, za uporabnike, ki lahko 30 dni shranijo nedavno izbrisane fotografije. Fotografije, izbrisane več kot 30 dni, bodo samodejno izbrisane od tu. Preden uporabite programsko opremo za obnovitev podatkov mobilnega telefona, lahko najprej preverite, ali so v nedavno izbrisani mapi potrebni podatki. Brez skrbi, če je ne najdete, lahko obnovite izbrisane datoteke s fotografijami tudi s programom za obnovitev.

Ta vadnica opisuje, kako uporabljati programsko opremo za obnovitev podatkov mobilnega telefona za pridobivanje izgubljenih datotek fotografij na telefonu Android.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article