Your location:Data recovery software>>Slovenian>Predogled skeniranih izbrisanih podatkov U diska

Latest News

Predogled skeniranih izbrisanih podatkov U diska

Author:fsadmin

Views:

Kako obnoviti podatke U diska

3. korak: Predogled podatkov v rezultatih skeniranja in iskanje potrebnih datotek.

Dvokliknite datoteko ali z desno miškino tipko in izberite »Predogled«, da odprete datoteko in si ogledate celotno vsebino datoteke. Na ta način lahko natančno ugotovite, ali je mogoče datoteko obnoviti normalno.

Kako obnoviti podatke diska U

Četrti korak: kopirajte podatke v rezultatih skeniranja na druge particije, da dokončate postopek obnovitve U diska.

Pogosta vprašanja o obnovitvi podatkov na disku

1. U diska ni mogoče odpreti in pozove, da ni formatiran, kako obnoviti podatke U diska?

Ne morem odpreti diska U pozove, da ni oblikovan, kar pomeni, da je particija na disku U poškodovana. Če so podatki na disku U zelo pomembni, ne izvajajte operacije formata, takoj uporabite funkcijo »obnovi datoteko« programske opreme Bplandatarecovery za skeniranje diska U in nato najdene podatke obnovite na druge diske.

2. Na disku U je virus, ali je mogoče podatke povrniti?

Po virusu na disku U lahko s programsko opremo za obnovitev podatkov poskusite obnoviti izgubljene datoteke. Uporabite Bplandatarecovery, da opravite popolno skeniranje diska U, nato pa s predogledom datoteke ugotovite, ali je mogoče datoteko obnoviti normalno.

3. Po izbrisu datoteke U disk ni koš za recikliranje, kako obnoviti datoteko?

Datoteke, izbrisane z diska U, ne bodo vstavljene v koš za smeti, temveč jih bodo izbrisane neposredno. Izbrisane datoteke pa je mogoče pridobiti s programsko opremo za obnovitev podatkov: zaženite programsko opremo Bplandatarecovery> S funkcijo »obnovi datoteke« za skeniranje diska U> predogled in obnovitev potrebnih datotek.

Povzetek

Zgoraj opisano, kako obnoviti podatke diska U. V primeru izgube podatkov diska U morate najprej ostati mirni in biti pozorni Podatkov ne zapišite na disk U, da ne bi povzročil sekundarne škode, nato pa sledite zgornji vaji za obnovitev podatkov na disku. Na koncu urednik vse opomni, da si morate zapomniti pomembne podatke, da naredite več varnostnih kopij

Prvi korak: priključite disk U, ki mora obnoviti podatke v računalnik, in nato odprite programsko opremo Bplandatarecovery.

2. korak: V programu Bplandatarecovery izberite U disk in kliknite gumb "Obnovi datoteko".

Kako obnoviti podatke U diska

3. korak: Kliknite gumb "Start", da začnete skenirati disk U. Običajno traja le nekaj minut, da skenirate U disk in potrpežljivo počakate, da se skeniranje konča.

Kako obnoviti podatke diska U

Četrti korak: predogled izgubljene datoteke in preverjanje učinka obnovitve datoteke.

To, kar vidite, je tisto, kar dobite, programska oprema ne bo spreminjala rezultatov skeniranja, to pomeni, da so rezultati skeniranja končni rezultati obnovitve. Slike, videoposnetke, zvočne zapise, dokumente, besedilne datoteke itd. Lahko odprete z dvojnim klikom. Če si lahko datoteko ogledate normalno, kot je prikazano spodaj, to pomeni, da datoteka ni poškodovana in jo je mogoče normalno obnoviti.

Kako obnoviti podatke diska U

5. korak: Kopirajte datoteke, ki jih je treba obnoviti, na druge diske, da dokončate obnovitev U diska.

Datoteke v rezultatih skeniranja je treba kopirati, da dokončate postopek obnovitve. Opomba: Ne kopirajte podatkov na USB-pogon, kjer se podatki obnavljajo.

Kako obnoviti podatke U diska

Vadnica 2: Kako obnoviti podatke, če je U disk pokvarjen?

Kaj naj storim, če so datoteke na disku U poškodovane? U disk je pokvarjen, ali se lahko podatki v njem izvažajo? Ali je disk USB pokvarjen, lahko povrne podatke, je odvisno predvsem od stopnje poškodbe na USB disku. Če je disk U poškodovan le na logični ravni ali rahlo fizična napaka, lahko podatke v notranjosti izvozite s pomočjo programske opreme za obnovo podatkov. Če je disk U zelo poškodovan, na primer, če računalnik ne more zaznati diska U, programska oprema za obnovitev podatkov ne bo delovala. V tem trenutku morate poiskati profesionalno agencijo za obnovitev podatkov, ki bo obnovila podatke. Tukaj je opisano, kako z Bplandatarecovery obnoviti podatke, ko je U disk pokvarjen.

Prvi korak: odprite programsko opremo Bplandatarecovery in preverite, ali lahko U disk prepozna programska oprema.

Kako obnoviti podatke U diska

2. korak: Izberite U disk, ki mora obnoviti podatke, in nad programsko opremo kliknite gumb »Obnovi datoteko«. Po tem se prikaže naslednje okno za obnovitev datotek. Kliknite gumb "Start", da začnete skenirati disk U.

Opomnik: Če programska oprema ne more dokončati skeniranja, na primer po skeniranju na določen položaj, se bo obtičala in ne more nadaljevati skeniranja. V tem trenutku lahko razmislite o izdelavi slike U diska in nato skenirate slikovno datoteko v Obnovi podatke. Kako narediti zrcalno sliko U diska? Prosimo, glejte vadnico: Sektorska kopija

How do I quickly get back lost data ?

Step 1.Free download, and then Install Launch the Data Recovery software and then select lost data cause, and click the "Next" button

Predogled skeniranih izbrisanih podatkov U diska

Step 2. Select the location C D F drive, sd card or external drive storage devices where you lost your data and click the "Scan" button. The software will start to scan your to find all of your lost files or data

Predogled skeniranih izbrisanih podatkov U diska

Step 3. and then preview, you can click "Filter" or search the lost files after the scan, Click the "StartRecover" button to recover lost data.

Predogled skeniranih izbrisanih podatkov U diska

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article