Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Brisanje datotek na globoki obnovitveni disk U

Latest News

Brisanje datotek na globoki obnovitveni disk U

Author:fsadmin

Views:

Prenesite Bplandatarecovery brezplačno

Grafična vadnica: Kako obnoviti izbrisane datoteke z U diska?

Priprava orodje

Računalnik z operacijskim sistemom Windows

U disk, kjer je bila datoteka pomotoma izbrisana

U programska oprema za obnovitev diskovnih datotek

Začni obnovitev

1. korak: Odprite uradno spletno mesto Bplandatarecovery (www.Bplandatarecovery.cn), prenesite najnovejšo različico brezplačno Programska oprema Bplandatarecovery.

Opomba: Ne shranjujte programske opreme na disk U z izgubljenimi podatki, da ne bi prepisali izgubljenih datotek; Programska oprema Bplandatarecovery je zelena različica, po odnašanju programske opreme jo morate odpreti.

Obnovi izbrisane datoteke iz diska U

2. korak: Izberite U disk z izgubljenimi podatki v programski opremi Bplandatarecovery in nato kliknite gumb »Obnovi datoteko« nad programsko opremo .

Obnavljanje datotek Ta funkcija vključuje različne algoritme iskanja podatkov, ki se uporabljajo v številnih situacijah izgube podatkov, na primer obnovitev izbrisanih datotek, obnavljanje formatov, obnovitev particij RAW, poškodba particij ne more odpreti obnovitve podatkov itd. .

Obnovi izbrisane datoteke iz diska U

Korak 3: Kliknite gumb "Start", če želite nadaljevati stanje skeniranja.

Možnost obnovitve izbrisanih datotek je privzeto označena, tako da lahko neposredno kliknete gumb »Start«, poleg tega pa je priporočljivo, da še dve možnosti »Popolno obnovitev« in »Dodatno skeniranje« Preverjena je tudi možnost "Vpišite datoteko", tako da lahko programska oprema izvede obsežen in globok pregled U-diska.

Obnovi izbrisane datoteke iz diska U

Če želite prilagoditi vrsto datoteke za globinsko skeniranje, lahko kliknete gumb "Izberi vrsto datoteke" in nato preverite zahtevano Vrste datotek, ki se skenirajo posamezno, so prikazane na naslednji sliki:

Obnovi izbrisane datoteke U

4. korak: Predogled in iskanje datotek v rezultatih skeniranja.

Kako presoditi, ali je mogoče izgubljene podatke povrniti? Samo predogled podatkov. Dvokliknite datoteko, da odprete okno za predogled in si ogledate izvirno vsebino datoteke. Kot je prikazano na naslednji sliki, je predogled datoteke običajen, kar pomeni, da je mogoče datoteko obnoviti normalno. Bplandatarecovery podpira predogled več podatkov, kot so slike, videoposnetki, zvoki, besedilne datoteke, pisarniški dokumenti, datoteke PDF itd. In lahko učinkovito ugotovi, ali je mogoče datoteke obnoviti normalno.

Obnovite izbrisane datoteke z diska U

5. korak: Shranite datoteko.

Če je programska oprema že registrirana, lahko datoteko neposredno kopirate; če se še niste registrirali, kliknite na uradno spletno mesto, da kupite, kupite registrirano programsko opremo in nato shranite datoteko. V rezultatih optičnega branja izberite želeno datoteko, nato z desno tipko miške kliknite možnost "Kopiraj v določeno mapo". Po tem lahko v računalniku določite lokacijo za shranjevanje obnovljenih datotek.

Obnovi izbrisane datoteke iz diska U

Obnovi izbrisane datoteke U disk Pogosta vprašanja

1. V rezultatih skeniranja ni potrebe po Kaj pa dokumenti?

Ko programska oprema za obnovitev podatkov zaključi pregled, zahtevanih podatkov ni mogoče najti v seznamih datotek. Obstajata dva razloga: Prvič, izgubljeni podatki so bili prepisani, zahtevanih pa ni mogoče iskati. Datoteka; Drugič, metoda obnovitve ni pravilna. V tem primeru je priporočljivo, da se posvetujete s spletno stranko za pomoč pri analizi vzroka in rešitve.

2. Ali je mogoče obnoviti prepisane podatke?

Št. Tehnologija za obnovitev podatkov lahko obnovi samo podatke, ki niso bili prepisani. Če so datoteke na disku U izbrisane in so nato datoteke shranjene na disku U, lahko to izgubi datoteke.

3. Kaj je narobe, če so obnovljene datoteke shranjene in neopremljive?

Ko je datoteka obnovljena, se lahko prekrivna in neopiralna datoteka prepiše. Na primer, ko se datoteka izgubi, se datoteka zapiše v particijo, kjer so podatki izgubljeni, in izgubljena datoteka uničena; Zato, ker je metoda obnovitve napačna. Zato je priporočljivo, da se obrnete na spletno službo za pomoč strankam, da bi analizirali vzroke in rešitve.

4. Ali je mogoče najprej preizkusiti programsko opremo za obnovitev podatkov Bplandatarecovery?

Da. Po prenosu programske opreme na uradnem spletnem mestu je poskusna različica, poskusna različica pa lahko skenira in predogleda datoteke brezplačno. V preizkusni fazi lahko določite, ali je mogoče datoteko uspešno obnoviti.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article