Your location:Data recovery software>>Slovenian>Kako obnoviti izbrisane datoteke z diska U? Najnovejše grafične vaje

Latest News

Kako obnoviti izbrisane datoteke z diska U? Najnovejše grafične vaje

Author:fsadmin

Views:

Kako obnoviti izbrisane datoteke z diska U? Najnovejše grafične vaje

U disk je pogosto uporabljano odstranljivo orodje za shranjevanje, ki nam lahko pomaga pri shranjevanju različnih pomembnih datotek, kaj pa, če se podatki na disku U zbrišejo pomotoma Kaj? Ali obstaja kakšen način, da pomotoma obnovite datoteke, ki jih je U disk izbrisal? Tukaj je zelo preprost način, kako obnoviti izbrisane datoteke U diska.

O obnovitvi izbrisanih datotek iz diska U

U disk ima lastnosti majhnosti, enostaven za prenašanje in enostaven za uporabo, zaradi česar je U disk zelo priljubljen in odstranljiv Naprava za shranjevanje. Za uporabnike, ki pogosto uporabljajo bliskovne pogone USB, je pogosta težava, da pomotoma zbrišejo pomembne datoteke na USB-pogonu. Ko je datoteka izbrisana z diska U, je ne boste dali v koš za smeti, temveč jo izbrisali neposredno. Zato potem, ko je ugotovljeno, da je bila datoteka pomotoma izbrisana, datoteke ni mogoče obnoviti skozi koš.

Kako po pomoti obnoviti datoteke, ki jih je disk U izbrisal? Najprej lahko ugotovite, ali obstaja varnostna kopija. Če so bili izgubljeni podatki pred tem varnostno kopirani, je priročno obnoviti podatke iz varnostne kopije. Resničnost pa je, da mnogi uporabniki nimajo navade varnostnega kopiranja podatkov. Ko se datoteke napačno izbrišejo, jih je mogoče pridobiti samo z obnovitvijo podatkov.

Ko gre za obnovitev izbrisanih datotek iz diska U, je najpogosteje uporabljena metoda programska oprema za obnavljanje podatkov na disku. Tovrstna programska oprema je enostavna za upravljanje in ima zmogljive funkcije za obnovitev, običajne uporabnike pa enostavno. Torej, postavlja se vprašanje, kaj je bolje za programsko opremo za obnovitev datotek U disk?

U disk izbrisana programska oprema za obnovitev datotek z diska

Programska oprema za obnavljanje podatkov in particijo Bplandatarecovery ponuja zmogljive funkcije za obnovitev podatkov, več nedavno posodobljenih različic, Programska oprema optimizira in izboljša funkcijo obnovitve datotek particij FAT in NTFS, prijatelji pa lahko prenesejo brezplačno preskusno različico in jo preizkusijo.

Programska oprema Bplandatarecovery lahko enostavno povrne izgubljene podatke zaradi naključnega brisanja, oblikovanja, poškodbe particij in odpovedi;

Podpora različnih znamk in zmogljivosti Trdi diski, odstranljivi trdi diski, U diski, pomnilniške kartice, virtualni diski, RAID in druge naprave za obnovitev izgubljenih fotografij, dokumentov, videoposnetkov, zvočnih in drugih podatkov; Določite celovitost podatkov pred dejanskim obnovitvijo.

How do I quickly get back lost data ?

Step 1.Free download, and then Install Launch the Data Recovery software and then select lost data cause, and click the "Next" button

Kako obnoviti izbrisane datoteke z diska U? Najnovejše grafične vaje

Step 2. Select the location C D F drive, sd card or external drive storage devices where you lost your data and click the "Scan" button. The software will start to scan your to find all of your lost files or data

Kako obnoviti izbrisane datoteke z diska U? Najnovejše grafične vaje

Step 3. and then preview, you can click "Filter" or search the lost files after the scan, Click the "StartRecover" button to recover lost data.

Kako obnoviti izbrisane datoteke z diska U? Najnovejše grafične vaje

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article