Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>U diska ni mogoče odpreti, obstajajo pomembni obnovitve podatkov

Latest News

U diska ni mogoče odpreti, obstajajo pomembni obnovitve podatkov

Author:fsadmin

Views:

U diska ni mogoče odpreti, v njem so pomembni podatki, kako obnoviti podatke? V resnici je obnovitev podatkov na disku U zelo preprosta. Tukaj je, kako obnoviti podatke iz neuporabnega diska U. Obnovitev podatkov na disku je treba zaključiti s pomočjo programske opreme za obnavljanje podatkov.Iz izbire zmogljive programske opreme za obnovo podatkov na disku bo delo bolj učinkovito.

Bplandatarecovery je profesionalna programska oprema za obnovo podatkov, ki podpira obnovitev podatkov različnih naprav, kot so U disk, trdi disk, trdi disk mobilnika, pomnilniška kartica, disk navideznega računalnika, RAID in lahko upravlja z različnimi Pogoste težave z izgubo podatkov, kot so naključno brisanje, oblikovanje, poškodba particij, izguba particije itd. Ko Bplandatarecovery obnovi podatke, delovanje ni zapleteno. Tudi uporabnik bele tehnologije brez izkušenj ne bo imel težav z upravljanjem programske opreme. Sledi podroben postopek obnovitve podatkov na disku U:

1. korak: Zaženite programsko opremo Bplandatarecovery in priključite disk U, ki mora obnoviti podatke v računalnik, tako da programska oprema lahko prepozna disk U.

Disk v računalniku je prikazan na levi strani vmesnika Bplandatarecovery.Če tukaj ni naštetega pogona USB, ki ga je treba obnoviti, poznejše obnovitvene operacije ni mogoče izvesti.

2. korak: Izberite disk U, ki mora obnoviti podatke, in kliknite gumb za obnovitev datoteke, programska oprema bo prikazala okno obnovitvene datoteke, kot je prikazano spodaj.

V oknu obnovitvene datoteke preverite možnost obnovitve in kliknite gumb za začetek, da programska oprema začne pregledovati disk U. Ker se lahko disk U poškoduje v različni meri, je priporočljivo, da skenirate v skladu s privzeto izbranim programom.

Prosimo, vstavite disk v pogon

3. korak: skeniranje in predogled datoteke.

Postopek skeniranja programa Bplandatarecovery je viden. Med pregledovanjem bo programska oprema nenehno kazala datoteke, ki jih najde. Ko vidite datoteko, jo lahko predogledate. Kot je prikazano na spodnji sliki, kliknite na datoteko, se bo pod programsko opremo prikazalo majhno predogledno okno; če dvokliknete datoteko, se bo pojavilo veliko predogledno okno, da si lahko ogledate izvirno vsebino datoteke . S predogledom datoteke lahko hitro potrdite, ali je datoteka pravilna in poškodovana.

Prosimo, vstavite disk v pogon.

4. korak: Obnovite datoteke iz diska U.

Ko je pregled končan, lahko kopirate datoteke, da dokončate postopek obnovitve podatkov na disku U: označite želeno datoteko ali mapo, z desno miškino tipko kliknite miško in izberite možnost "Kopiraj v določeno mapo".

Prosimo, vstavite disk v pogon

Povzetek

Zgoraj je analiza vzrokov za poziv k vstavitvi pogona, ko diska U ni mogoče odpreti Rešitev in uvedba postopka obnovitve podatkov Če imate dodatna vprašanja o disku U ali želite izvedeti več o obnovitvi podatkov, lahko preverite spletno datoteko pomoči spletnega mesta ali se obrnete na strokovno skupino podjetja Bplandatarecovery.

Programska oprema Bplandatarecovery ima dva vgrajena algoritma iskanja podatkov, ki lahko povrneta izgubljene datoteke skozi prvotno strukturo imenika datoteke, prav tako pa lahko izvedeta globoko obnovitev po vrsti datoteke. Postopek skeniranja programske opreme je prikaz podatkov, najdenih med skeniranjem, če so bili najdeni potrebni podatki, jih nemudoma obnovite, ne da bi čakali na konec skeniranja, kar prihrani čas.

Poleg obnovitve izgubljenih podatkov s pomnilniške kartice programska oprema podpira tudi različne druge naprave za shranjevanje podatkov, kot so računalniški trdi diski, mobilni trdi diski, U diski, navidezni diski (VHD, VMDK, VDI), dinamični diski , RAID itd. Poleg tega lahko za strokovnjake za obnovitev podatkov uporabite tudi funkcijo urejanja sektorja programske opreme, da ročno obnovite z urejanjem šestnajstih podatkov.

Povzetek

Ta članek predstavlja način obnovitve podatkov na pomnilniški kartici in vsebuje podrobne grafične vadnice za običajne primere izgube podatkov pomnilniške kartice. Ko naletite na težavo izgube podatkov pomnilniške kartice, se morate mirno spoprijeti z njo in sledite ustreznim vadnicam v tem članku, da jih postopoma obnovite. Brezplačna preskusna različica programske opreme za obnovitev podatkov Bplandatarecovery vam lahko pomaga ugotoviti, ali je izgubljene podatke mogoče obnoviti in celoten postopek obnovitve je samo za branje, beli uporabniki pa ga lahko uporabljajo tudi samozavestno.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article