Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Pomnilniška kartica je izbrisala obnovitev podatkov

Latest News

Pomnilniška kartica je izbrisala obnovitev podatkov

Author:fsadmin

Views:

Urednik vse opomni, da če izgubite podatke na pomnilniški kartici, je treba takoj zaustaviti vse postopke pisanja, da se prepreči, da bi se izgubljeni podatki prepisali in nato čim prej obnovili.

1. korak: Pomnilniško kartico povežite z računalnikom.

Če elektronske naprave, na kateri se nahaja pomnilniška kartica, ni mogoče povezati z računalnikom, lahko z bralnikom kartic pomnilniško kartico povežete z računalnikom in tako zagotovite, da lahko računalnik prepozna spominsko kartico.

Obnovitev podatkov pomnilniške kartice

Drugi korak: zaženite programsko opremo za obnovitev podatkov Bplandatarecovery, v programski opremi izberite pomnilniško kartico izgubljenih podatkov in kliknite "", da obnovite datoteke "" Gumb.

Tu uporabljam brezplačno preskusno različico programske opreme za obnovitev podatkov Bplandatarecovery, poskusna različica lahko tudi skenira izgubljene podatke, rezultati skeniranja pa so enaki kot registrirana različica. Če pomnilniške kartice ne vidite v programski opremi Bplandatarecovery, lahko spremenite vrata USB in ponovno priključite pomnilniško kartico.

Obnovitev podatkov pomnilniške kartice

Korak 3: Kliknite gumb "Start", da programska oprema začne iskati izgubljene podatke

Obnovitev podatkov pomnilniške kartice

Četrti korak: predogled datoteke.

Z desno miškino tipko kliknite datoteko v rezultatih skeniranja in izberite možnost "Predogled" ali dvokliknite datoteko neposredno, da odprete okno za predogled in preverite, ali je datoteka normalna.

Obnovitev podatkov pomnilniške kartice

Korak 5: Kopiranje datotek.

Kopirajte podatke v rezultatih skeniranja na druge diske, da dokončate postopek obnovitve.

Obnovitev podatkov pomnilniške kartice

Vodnik za obnovitev podatkov pomnilniške kartice 2: Neodprti pozivi pomnilniške kartice Kako obnoviti podatke po oblikovanju?

Ko naletite na težave, da pomnilniške kartice ni mogoče odpreti in takoj oblikovati, če so podatki na pomnilniški kartici zelo pomembni, ne smete izvesti operacije oblikovanja. Postopek oblikovanja in druge tako imenovane popravljalne operacije bodo povzročile škodo izgubljenim podatkom in povečale težave pri obnavljanju podatkov. Sledi celoten postopek obnovitve podatkov pomnilniške kartice s programsko opremo Bplandatarecovery:

1. korak: Pomnilniško kartico povežite z računalnikom in odprite programsko opremo Bplandatarecovery. Izberite particijo, ki mora obnoviti podatke, in kliknite gumb "" Obnovi datoteko "".

Obnovitev podatkov pomnilniške kartice

2. korak: Kliknite gumb "Start" v pojavnem oknu obnovitvene datoteke, da vstopite v postopek skeniranja.

Obnovitev podatkov pomnilniške kartice

Pred začetkom skeniranja lahko tudi kliknete gumb "Izberi vrsto datoteke", da določite vrsto datoteke med globinskim pregledovanjem.

Obnovitev podatkov pomnilniške kartice

3. korak: Ogled rezultatov skeniranja in predogled datotek.

Dvojno kliknite datoteko in si jo oglejte, da si lahko ogledate celotno vsebino datoteke in preverite, ali je datoteka poškodovana. Urejevalnik priporoča, da si ogledate datoteke v rezultatih optičnega branja eno za drugo.

Obnovitev podatkov pomnilniške kartice

4. korak: Kopirajte datoteke, ki jih je treba obnoviti, na druge diske.

Obnovitev podatkov pomnilniške kartice

Tutorial za obnovitev podatkov pomnilniške kartice 3: Kako obnoviti podatke s poškodovane pomnilniške kartice?

Včasih, če ima pomnilniška kartica slabe sektorje ali druge težave, normalno pregledovanje obnovitve podatkov ne bo pravilno delovalo. V tem primeru lahko naredite sektorsko sliko pomnilniške kartice. Nato obnovite podatke skozi slikovno datoteko.

Prvi korak: pomnilniško kartico povežite z računalnikom in nato zaženite programsko opremo Bplandatarecovery.

Drugi korak: uporabite sektorsko kopiranje, da naredite zrcalno sliko pomnilniške kartice, prosimo, glejte vadnico: sektorska kopija

Tretji korak: uporabite " Funkcija "Obnovi datoteko" pregleduje slikovno datoteko in nato kopira iskane podatke na drugo mesto, da zaključi obnovitev.

Opomnik: "" Sektorska kopija "" je funkcija v Bplandatarecovery Professional Edition. Uporabniki morajo programsko opremo pred uporabo registrirati kot Professional Edition; uporabniki, ki tega načina obnovitve ne poznajo dobro , Obrnite se na spletno službo za stranke.

Brezplačni poskusni prenos programske opreme za obnovitev podatkov pomnilniške kartice

Programska oprema za obnovo podatkov na pomnilniški kartici lahko obnovi različne običajne pomnilniške kartice, kot so SD kartica, TF kartica, CF kartica itd. Izgubljene fotografije, videoposnetki, avdio, dokumenti itd. Zaradi zapletenosti tehnologije za obnovitev podatkov močno priporočamo uporabo profesionalne programske opreme za obnovitev, da bi dosegli najboljše rezultate obnovitve. Tu priporočam programsko opremo za obnovitev podatkov Bplandatarecovery.

S pomočjo programske opreme Bplandatarecovery lahko uporabniki učinkovito rešijo različne pogoste težave z izgubo podatkov, na primer naključno brisanje, pomnilniška kartica je oblikovana, pomnilniške kartice ni mogoče odpreti in je ni mogoče brati, pomnilniška kartica zahteva oblikovanje , Izgubljene particije itd. Dokler izgubljena datoteka ne bo prepisana in pomnilniška kartica nima fizične napake, lahko izgubljeno datoteko uspešno obnovimo.

Programska oprema Bplandatarecovery ima dva vgrajena algoritma iskanja podatkov, ki lahko povrneta izgubljene datoteke skozi prvotno strukturo imenika datoteke, prav tako pa lahko izvedeta globoko obnovitev po vrsti datoteke. Postopek skeniranja programske opreme je prikaz podatkov, najdenih med skeniranjem, če so bili najdeni potrebni podatki, jih nemudoma obnovite, ne da bi čakali na konec skeniranja, kar prihrani čas.

Poleg obnovitve izgubljenih podatkov s pomnilniške kartice programska oprema podpira tudi različne druge naprave za shranjevanje podatkov, kot so računalniški trdi diski, mobilni trdi diski, U diski, navidezni diski (VHD, VMDK, VDI), dinamični diski , RAID itd. Poleg tega lahko za strokovnjake za obnovitev podatkov uporabite tudi funkcijo urejanja sektorja programske opreme, da ročno obnovite z urejanjem šestnajstih podatkov.

Povzetek

Ta članek predstavlja način obnovitve podatkov na pomnilniški kartici in vsebuje podrobne grafične vadnice za običajne primere izgube podatkov pomnilniške kartice. Ko naletite na težavo izgube podatkov pomnilniške kartice, se morate mirno spoprijeti z njo in sledite ustreznim vadnicam v tem članku, da jih postopoma obnovite. Brezplačna preskusna različica programske opreme za obnovitev podatkov Bplandatarecovery vam lahko pomaga ugotoviti, ali je izgubljene podatke mogoče obnoviti in celoten postopek obnovitve je samo za branje, beli uporabniki pa ga lahko uporabljajo tudi samozavestno.

"

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article