Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Kako obnoviti pomožno izbrisano pomnilniško kartico

Latest News

Kako obnoviti pomožno izbrisano pomnilniško kartico

Author:fsadmin

Views:

"

Obnovitev podatkov pomnilniške kartice

Med običajno uporabo pomnilniških kartic pogosto naletite na težave z izgubo podatkov, kot so naključno brisanje, oblikovanje itd. Podatki na pomnilniški kartici so izgubljeni Brez skrbi, obnavljanje podatkov ni tako zapleteno. Današnji urejevalnik podrobno predstavi tri metode in vas nauči, kako obnoviti podatke, izgubljene s pomnilniške kartice.

Pogosti vzroki izgube podatkov pomnilniške kartice

Navodila za obnovitev podatkov pomnilniške kartice 1: Kako obnoviti pomnilniško kartico po pomotoma izbrisanih, oblikovanih izgubljenih datotekah?

Vadnica za obnovitev podatkov pomnilniške kartice 2: Pomnilniška kartica ne more odpreti formata poziva Kako obnoviti podatke?

Tutorial za obnovitev podatkov pomnilniške kartice 3: Kako obnoviti podatke s poškodovane pomnilniške kartice?

Brezplačna preskusna različica programske opreme za obnovitev podatkov pomnilniške kartice Prenos

Povzetek

Priporočene vadnice

Pogosti vzroki izgube podatkov pomnilniške kartice

Pomnilniška kartica je zelo razširjena naprava za shranjevanje podatkov, ki jo bomo uporabljali v mobilnih telefonih, digitalnih fotoaparatih, prenosnih računalnikih, avtomobilski navigaciji in drugih digitalnih izdelkih. Pomnilniška kartica ima dobro združljivost in lahko shranjuje različne Vse vrste podatkov, kot so fotografije, dokumenti, videoposnetki, zvoki, aplikacije itd. Vendar pa se bodo podatki na pomnilniški kartici izgubili tudi iz različnih razlogov. Poglejte si to z Xiaobianom. Kateri so pogosti vzroki izgube podatkov na pomnilniški kartici? Desno.

Nepravilno brisanje, oblikovanje: Ne glede na to, ali pomnilniško kartico upravljate v računalniku ali digitalnem izdelku, lahko pomotoma izbrišete nekatere podatke ali formatirate pomnilniško kartico.

Poškodba particije: Poškodba particije pogosto povzroči nepravilnost v datotečnem sistemu, ki preprečuje odpiranje particije. Na primer, ko pomnilniška kartica še ni končala branja in pisanja, se kartica odstrani in elektronska naprava ne izklopi. Pomnilniške kartice itd. Lahko poškodujejo particijo pomnilniške kartice. Podatkov ni mogoče prebrati.

Virus: Če je pomnilniška kartica okužena z virusom, se lahko podatki zlonamerno izbrišejo, skrijejo ali šifrirajo, kar ima za posledico Podatkov ni mogoče uporabljati normalno.

Drugi razlogi: slabi sektorji, poškodovani pomnilniški čipi, slaba kakovost itd. Lahko povzročijo tudi težave z izgubo podatkov.

Navodila za obnovitev pomnilniške kartice. Prvo: Kako obnoviti pomnilniško kartico, ki je bila pomotoma izbrisana in oblikovana Izgubili datoteke?

Ta učbenik je namenjen, da se vrnem na pomnilniški kartici zaradi nenamernega izbrisa ali podatkov formata izgubil.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article