Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Ena ključ obnovi obnovitev podatkov particije trdega diska

Latest News

Ena ključ obnovi obnovitev podatkov particije trdega diska

Author:fsadmin

Views:

Po enem kliku Ghost, kako uporabiti Bplandatarecovery za obnovitev izvirnih podatkov na trdem disku

Izberite trdi disk za obnovitev podatkov, nato kliknite desni gumb miške in izberite »Išči izgubljeno particijo ( Obnovite razpredelnico tabele) ", kot je prikazano spodaj:

Iščite izgubljeno particijo

Potem bo Bplandatarecovery uporabniku omogočil nastavitev obsega obnovitvene particije, Pojavi se naslednje okno:

Nastavitve iskanja particij

V normalnih okoliščinah uporabnik izbere celoten disk po privzetku ali lahko določite obnovitev particije glede na dejansko stanje. Obseg iskanja.

Nato kliknite gumb "Začni iskanje", Bplandatarecovery začne iskati particije na trdem disku, kot je prikazano spodaj:

Iskane particije

Ko Bplandatarecovery najde particijo, bo uporabnika opozoril, da je bila najdena particija, kot je prikazano na naslednji sliki:

Oglejte si podrobne informacije o novi particiji

Lahko Bplandatarecovery ponuja informacije o particiji, kot so lokacija, vrsta, datotečni sistem itd., In podatke o datotečni datoteki particije, prikazane v glavnem oknu, da ugotovi, ali je particija particija pred operacijo Ghost na trdem disku, in izbere, ali naj obdrži particijo Predelna stena.

Po hranjenju ali ignoriranju particij, ki jih je našla družba Bplandatarecovery za skeniranje trdega diska, lahko nadaljujete s pregledovanjem trdega diska, dokler niso skenirane vse particije celotnega trdega diska, kot je prikazano na naslednji sliki:

< p> Bplandatarecovery iskanje particij trdega diska

Proces skeniranja particij trdega diska z Bplandatarecovery je zelo hiter. Običajno je mogoče trde diske skenirati v nekaj deset sekundah!

Bplandatarecovery pregleda particijo trdega diska z zelo varnim delovanjem samo za branje. V glavnem oknu Bplandatarecovery bodo glede na rezultate skeniranja prikazane skenirana particija trdega diska in datoteke imenika na particiji. Bplandatarecovery je začasno vgrajen v pomnilnik glede na rezultate skeniranja.Bplandatarecovery ne zapiše nobenih informacij na trdi disk, zato se uporabnikom ni treba bati, da bi pregledovanje particije trdega diska povzročilo kakršne koli spremembe ali poškodbe podatkov na trdem disku .

Glavni vmesnik po tem, ko Bplandatarecovery konča skeniranje particij trdega diska, je prikazano spodaj:

Dokončaj iskanje particij

To in Bplandatarecovery Trdi diski, ki se običajno prikazujejo, so v osnovi enaki. Edina razlika je v tem, da na particiji niso prikazani podatki, kot so črka pogona in oznaka glasnosti.

Uporabniki si lahko ogledajo informacije o različnih vidikih, kot so lokacija in vrsta particije, lahko si ogledajo informacije, kot so imeniki in datoteke na particiji, zlasti lahko uporabniki predogledajo datoteke, da preverijo, ali so datoteke v particiji poškodovane itd. .

Izberite datoteko, ki jo želite obnoviti, jo kopirajte na določeno mesto in zaključite postopek obnovitve podatkov.

Prav tako lahko izberete "Shrani spremembe", če želite particijo shraniti neposredno na izvirni disk in obnoviti podatke, pri čemer izpustite postopek kopiranja podatkov. Včasih je to bolj priročno in hitreje, kot je prikazano spodaj:

Shranjevanje sprememb

Nasvet: Taka operacija bo najverjetneje povzročila poškodbo sistema Windows na tem trdem disku. Če še vedno želite uporabljati ta trdi disk kot sistemski disk , Na ta trdi disk morate znova namestiti sistem Windows.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article