Your location:Data recovery software>Step>Slovenian>Z enim klikom obnovitev podatkov Ghost

Latest News

Z enim klikom obnovitev podatkov Ghost

Author:fsadmin

Views:

Različne programske opreme za varnostno kopiranje in obnavljanje z enim ključem so na Kitajskem zelo priljubljene, kar resnično poenostavlja delovanje namestitve sistema Windows in je priročno za uporabnike.

Če za obnovitev sistema Windows uporabim programski ključ Ghost in drugo programsko opremo in ugotovim, da nekateri pomembni podatki niso vnaprej varnostno kopirani, kaj naj storim? Ta članek opisuje, kako uporabiti Bplandatarecovery za obnovitev podatkov v tej situaciji.

Ocenjeni učinek obnovitve podatkov

Običajno uporabite Ghost in drugo programsko opremo z enim klikom, obstajata dva primera: eden je vnovična namestitev sistema Windows v računalnik, ki se običajno uporablja Za dosego tega so uporabljena nekatera orodja za pakiranje Ghost; Druga je, da so v računalnik nameščeni Ghost in druga programska oprema, sistemska particija pa varnostno kopirana. Zaradi različnih razlogov, kot so upočasnitev sistema, virus itd., Morate obnoviti prvotno varnostno kopijo nazaj .

V obeh primerih, če Ghost ne izvede operacije prerazporeditve, le namesti Windows na prvotno sistemsko particijo (ponavadi particijo C) ali obnovi prvotni Windows. No, najprej se podatki nesistemske particije ne bodo spremenili, seveda se ne bodo izgubili, drugič, sistemska particija, ker bo ob novi namestitvi sistema Windows ali prvotnem obnovljenem sistemu Windows zapisano veliko podatkov, tako da bo neizogibno zajetje podatkov Vprašanje, koliko podatkov je mogoče obnoviti, je mogoče določiti šele po skeniranju particije.

Če Ghost izvaja tudi operacijo prerazporeditve (ponavadi v primeru ponovne namestitve sistema Windows), potem ni prepisana samo sistemska particija, druge particije so prvotno napisane na particijo zaradi prerazporeditve. Podatkovni podatki bodo prepisani tudi z majhno količino podatkov, zato nekateri podatki v sistemskih particijah morda ne bodo povrnjeni.

Obnovitev podatkov

Tu je posebna metoda za obnovitev podatkov z uporabo Bplandatarecovery po enem kliku Ghost:

Najprej Korak, odstranite trdi disk iz računalnika, da obnovite podatke, in ga obesite na drug računalnik.

Čeprav na originalnem računalniku obstaja nekaj metod, ki jih je mogoče obnoviti brez odstranitve trdega diska, če niste strokovnjak na tem področju, je priporočljivo, da trdi disk odstranite in obesite na drug računalnik. Pri tem obnovite podatke varno, priročno in učinkovito.

Drugi korak je izbira sistemske particije na trdem disku, skeniranje in ogled učinka obnovitve.

Če je vključeno samo obnavljanje podatkov sistemske particije, zaženite program Bplandatarecovery, izberite sistemsko particijo, kliknite desni gumb miške in v pojavnem meniju bližnjic izberite spodaj izbrisano ali oblikovano datoteko, kot je prikazano spodaj Prikaže se na naslednji način:

Obnovljene izbrisane ali oblikovane datoteke

V oknu obnovljenih datotek kliknite gumb »Start«, kot je prikazano spodaj:

< />

Obnovi možnosti datoteke

Po tem začne Bplandatarecovery skenirati sistemsko particijo, kot je prikazano spodaj:

Skeniranje sistemske particije

Po skeniranju ali med postopkom skeniranja Bplandatarecovery prikaže skenirane datoteke v glavnem vmesniku. Uporabniki si lahko te datoteke ogledajo in si ogledajo, kot je prikazano na naslednji sliki:

Predogled skeniranih datotek Datoteke

Nato lahko izberete datoteke, imenike itd., Ki jih želite obnoviti, jih kopirate na določeno mesto in dokončate postopek obnovitve podatkov.

Tretji korak je obnovitev particije.

Če operacija Ghost ponastavi particijo, lahko seveda poskusite datoteke v vsaki particiji obnoviti eno za drugo, kot prejšnji korak. Vendar je priporočljivo, da najprej poskusite obnoviti prejšnjo particijo. Ta metoda je hitra in v nekaterih primerih bo učinek boljši.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article