Your location:Data recovery software>Step>Romanian>Restaurați datele discului U înainte ca fișierul să fie suprascris

Latest News

Restaurați datele discului U înainte ca fișierul să fie suprascris

Author:fsadmin

Views:

Cum să restaurați datele discului U? Care sunt metodele comune?

Înainte de a fi suprascris fișierul, acesta poate fi recuperat în diverse moduri. Care sunt metodele comune de recuperare a datelor pe disc U?

Metoda 1: Cea mai simplă și directă este să folosești software de recuperare a datelor pentru a recupera. Astăzi, operațiunile software de recuperare a datelor sunt relativ simple, transformând operațiunile complexe, care erau cândva imposibile în sarcini simple care pot fi finalizate cu câteva clicuri de mouse.

Metoda 2: Restaurarea datelor manual. Profesioniștii preiau fișiere pierdute, partiții etc. prin editarea datelor din sectoarele hexadecimale. Utilizatorii obișnuiți pot achiziționa servicii de recuperare a datelor și permite profesioniștilor să-i ajute să recupereze datele.

Metoda 3: Găsiți o companie de recuperare a datelor profesionale. Dacă apare o defecțiune fizică gravă pe discul U și software-ul de recuperare a datelor nu îl poate trata, puteți găsi o agenție profesională de recuperare a datelor pentru a găsi o soluție.

Tutorial 1: Cum pot recupera datele pierdute șterse și formatate de disc U?

Acest tutorial descrie cum să folosiți software-ul Bplandatarecovery pentru a recupera fișierele care au fost șterse sau formatate accidental pe discul U. Acest tutorial este de asemenea aplicabil în cazul în care discul U nu se poate deschide și solicită formatarea.

o

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article