Your location:Data recovery software>Step>Romanian>Recuperarea daunelor sistemului de fișiere partiționale

Latest News

Recuperarea daunelor sistemului de fișiere partiționale

Author:fsadmin

Views:

Unitatea de hard disk amovibil vă solicită cum să remediați formatarea?

Cereți cum să reparați partiția formatată? Cel mai simplu mod este formatarea. Operația de formatare este foarte simplă, puteți utiliza formatarea sistemului Windows, puteți utiliza și operația Bplandatarecovery. Cu toate acestea, înainte de formatare, trebuie să confirmați că datele pierdute au fost recuperate!

Faceți clic dreapta pe litera unității reprezentând hard disk-ul mobil în computer, apoi selectați opțiunea "Format"; după aceea, faceți clic pe butonul "Start" din fereastra pop-up.

Hard disk-ul mobil nu va deschide formatarea promptă

Motive comune pentru hard disk-ul mobil nu deschide formatarea promptă

Cauza mobil Există multe motive pentru ca hard disk-ul să formateze prompt, care poate fi un eșec logic sau o defecțiune fizică. Astăzi, editorul rezumă câteva dintre motivele mai des întâlnite și oferă idei tuturor pentru a afla motivele și soluțiile.

Partajarea daunelor sistemului de fișiere partiționale: Sistemul de fișiere este o metodă de stocare și organizare a datelor și oferă un mecanism de acces la datele de bază. Sistemul de fișiere împarte spațiul de stocare a discului în mai multe unități și este responsabil de înregistrarea la care sunt alocate aceste fișiere. Dacă sistemul de fișiere este deteriorat, sistemul de operare nu va putea accesa datele din partiție. Deoarece operația de format poate reconstrui sistemul de fișiere, atunci când partiția este deteriorată, sistemul solicită adesea să fie formatat.

Tipul de sistem de fișiere neacceptat: computerul nu acceptă tipul de sistem de fișiere al hard disk-ului mobil De exemplu, dacă hard disk-ul mobil folosește un tip de sistem de fișiere Linux, cum ar fi EXT4, hard disk-ul mobil este conectat la computerul Windows Vi se va solicita să formatați. În acest caz, puteți pune hard disk-ul mobil în mediul Linux pentru a citi datele sau puteți utiliza software-ul Bplandatarecovery pentru a citi și scrie partiția EXT4 sub Windows.

Sursa de alimentare a portului USB este insuficientă: hard disk-ul mobil, ca și hard disk-ul mecanic obișnuit, se bazează pe discul intern pentru citirea și scrierea datelor, iar cerințele de alimentare sunt relativ ridicate. Dacă sursa de alimentare a portului USB este insuficientă sau instabilă, aceasta va afecta operațiunile normale de citire și scriere și va provoca confuzia datelor.

Operare necorespunzătoare: mulți utilizatori nu fac clic pe pictograma hardware de ștergere în siguranță înainte de a elimina hard disk-ul mobil, iar uneori hard disk-ul mobil este îndepărtat direct atunci când sistemul nu finalizează operațiunile de citire și scriere, aceste operațiuni sunt toate Poate duce la informații din directorul fișierului dezordonat, lipsă sau deteriorat.

Sectoare proaste ale discului: sectoarele proaste ale hard disk-ului sunt zone ale discului în care operațiunile normale de citire și scriere nu pot fi realizate.Sectoarele proaste vor aduce diverse probleme, cum ar fi partiții care nu pot fi deschise, partiții pierdute și viteza discului încetinit. și așa mai departe.

Rezumat

Când hard disk-ul mobil este solicitat să formateze, dacă datele sunt mai importante, nu formatați partiția și nu efectuați verificarea discului și alte operațiuni, Primul lucru care trebuie făcut este recuperarea datelor. Urmați pas cu pas tutorialul de mai sus pentru a recupera fișierele pierdute. Dacă hard disk-ul mobil are prea multe sectoare proaste și software-ul nu poate scana, puteți contacta echipa de experți Bplandatarecovery pentru o soluție.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article