Your location:Data recovery software>Step>Romanian>Recuperarea partiției după eroarea Ghost

Latest News

Recuperarea partiției după eroarea Ghost

Author:fsadmin

Views:

2. Recuperare partiție după eroare Ghost.

Când utilizați software-ul Ghost pentru a restabili sistemul, din cauza erorilor operaționale, uneori întregul disc este restaurat din greșeală într-o partiție mare. În acest moment, cu excepția partiției nou restaurate, care are dimensiunea întregului hard disk (unitate C), celelalte partiții nu mai sunt. În acest caz, trebuie să utilizați și metoda de căutare a partiției pierdute. Diferența este că, în acest moment, tabelul de partiții este logic intact și fără erori. Prin urmare, atunci când căutați în mod automat, Bplandatarecovery va păstra automat unitatea C mare pe care o găsește, iar alte unități nu pot fi găsite. Prin urmare, trebuie să utilizați „Modul avansat” atunci când căutați partiții. Utilizatorul poate să decidă ce partiție trebuie să restaurați. Opțiunile de căutare sunt aceleași cu cele descrise la punctul 1 de mai sus.

Trebuie remarcat faptul că, după începerea căutării, Bplandatarecovery va raporta imediat descoperirea unității mari C. După recuperarea erorii. În acest moment, nu selectați "Rezerva". Metoda automată este aceeași, nu puteți găsi alte partiții care să fie restaurate. Ar trebui să alegeți „Ignorare” (sau „Salt”) până când găsiți alte partiții pe care doriți să le recuperați și să selectați „Păstrați” când fișierele din partiție sunt corecte.

După ce căutarea este finalizată și se găsesc partițiile D și E care trebuie recuperate, există un lucru de remarcat la salvarea tabelului de partiții. Dacă executați Bplandatarecovery pe un nou sistem Windows după recuperarea accidentală, blocarea ecranului albastru a sistemului sau alte condiții anormale pot apărea imediat după salvarea tabelului de partiții. Acest lucru este normal, deoarece după salvarea tabelului partiției, noua tabelă de partiție nu mai are unitatea C folosită de sistemul de operare, ceea ce înseamnă că acțiunea de salvare a tabelei de partiție distruge sistemul rulat. Deoarece scopul nostru este de a restabili datele altor unități decât unitatea C, iar unitatea C actuală afectează alte unități, nu există nicio modalitate de a le păstra. După distrugerea sistemului, trebuie să reinstalați sistemul de operare, nu încercați să reporniți, ci reinstalați sistemul. Înainte de a reinstala sistemul, trebuie să creați o nouă unitate C. Puteți utiliza software-ul Bplandatarecovery pentru a-l crea și activa, sau îl puteți crea prin programul de instalare a sistemului. În acest moment, trebuie să fim atenți la, trebuie să creăm partiția C și să instalăm sistemul în această partiție, nu poate fi greșit. Dacă nu sunteți sigur, copiați fișierele recuperate pe un alt hard disk înainte de a salva tabelul de partiții, apoi reinstalați sistemul.

Rata de succes a recuperării după eroarea Ghost este legată de tipul de fișier al unității C. Dacă discul C este în format FAT32, rata de succes a recuperării altor discuri este foarte mare, deoarece FAT32 este folosit pentru a începe de la sfârșit și, în general, nu distruge datele altor discuri. Dacă unitatea C este în format NTFS, situația este mai complicată după ce unitatea C este restabilită pe întregul hard disk din greșeală. Deoarece utilizarea de partiții NTFS nu este fixată de la început până la sfârșit, aceasta poate deteriora datele altor discuri.

3. Partiția este deteriorată.

Dacă partiția nu este pierdută, partiția poate fi văzută în „Computerul meu” sau „Gestionarea discului”. Cu toate acestea, atunci când este afișat ca "Neformatat" sau solicită ca acesta să fie formatat atunci când este deschis, atributul partiției este afișat ca "RAW" sau alte cazuri în care nu se pot vedea fișiere, care indică faptul că partiția este deteriorată. În acest caz, trebuie să utilizați funcția „Recuperare fișier după format incorect”. Metoda este să selectați mai întâi partiția care trebuie recuperată, apoi faceți clic pe butonul „Recuperare fișier” din bara de instrumente, deschideți caseta de dialog „Restaurare fișier”, selectați „Recuperare fișier după format incorect” și selectați tipul de sistem de fișiere înainte de formatare Puteți începe să căutați. Lista de fișiere căutate va fi afișată în interfața principală după finalizarea căutării Fiecare fișier sau director are o casetă de selectare în fața sa. Verificați fișierele care trebuie recuperate, apoi faceți clic pe butonul dreapta al mouse-ului pentru a deschide un meniu pentru a copia fișierele în alte partiții. Pentru instrucțiuni detaliate, consultați documentul de ajutor al software-ului „Recuperare fișiere date”

4. Într-o situație mai complicată, partiția este pierdută și nu poate fi căutată.

Dacă utilizați diferite opțiuni de căutare și nu puteți găsi partiția după pierderea partiției, înseamnă că sectorul de pornire al partiției a fost deteriorat, ceea ce face imposibilă localizarea cu exactitate a partiției. În acest caz, dacă doriți să restaurați datele, va fi mai dificil să operați.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article