Your location:Data recovery software>Step>Romanian>Recuperare puternică de tip fișier disc U

Latest News

Recuperare puternică de tip fișier disc U

Author:fsadmin

Views:

Recuperare date U disc

Toate tipurile

Recuperarea datelor oferă o funcție de recuperare puternică după tipul de fișier. Poate restabili eficient fișierele descoperite. Fișierele recuperate după tipul de fișier sunt plasate în directorul „Toate tipurile”. Fișierele recuperate prin această metodă sunt numite după numere și plasate în diferite foldere după tip. De exemplu, documentele Word vor fi plasate în folderele doc și docx.

Fișierele recuperate după tip sunt rezultatul scanării în profunzime a software-ului mediului de stocare. Dacă fișierul pierdut nu poate fi recuperat cu succes în conformitate cu directorul structurii originale, atunci utilizatorul trebuie să vadă "toate tipurile "Datele din", aici este adesea ultima paie de salvare a vieții pentru recuperarea datelor U disc!

Salvați progresul scanării

Uneori, există multe fișiere de recuperat, iar fișierele pierdute nu sunt recuperate complet la un moment dat, utilizatorul poate salva progresul scanării, Așadar, nu trebuie să vă rescrieți la următoarea scanare din nou, economisind timp.

Pasul 6: Verificați fișierele care trebuie restaurate și efectuați recuperarea „Butonul următor” va copia aceste fișiere. După ce faceți clic pe butonul „Următorul”, utilizatorul poate seta folderul țintă pentru stocarea fișierelor, după cum se arată mai jos:

U recuperare date U disc

Setări După finalizarea dosarului țintă, continuați să faceți clic pe butonul „Următorul”, iar recuperarea datelor va începe să efectueze operațiunea de copiere a datelor, așa cum se arată în figura următoare:

U recuperare date disc

< p> Faceți clic pe „Deschideți dosarul” pentru a deschide folderul țintă, utilizatorul poate vedea fișierele recuperate; faceți clic pe butonul „Detalii” pentru a vedea situația reală de copiere a datelor; faceți clic pe butonul „Finalizare” pentru a finaliza acest timp U operație de recuperare a datelor pe disc.

După cum puteți vedea, recuperarea datelor oferă o interfață de operare în stilul vrăjitorului, întregul proces de recuperare a datelor este foarte simplu, nu necesită utilizatorului o experiență prea mare de recuperare a datelor și nici utilizatorul nu are nevoie Stăpânește o mulțime de cunoștințe de bază despre computer. Deși operațiunea de recuperare a datelor pe disc USB este foarte simplă, reamintim în continuare majorității utilizatorilor că recuperarea datelor este o lucrare de făcut.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article