Your location:Data recovery software>Step>Romanian>Discul U a dispărut brusc în timpul utilizării

Latest News

Discul U a dispărut brusc în timpul utilizării

Author:fsadmin

Views:

Discul U nu poate deschide procesul de recuperare a datelor

Discul U a dispărut brusc în timpul utilizării, cred că mulți utilizatori au întâlnit situații similare, atunci, U Ce s-a întâmplat când fișierele de pe disc au dispărut brusc? Fișierele lipsă de pe discul USB pot fi recuperate? Mai jos, editorul vă va vorbi despre modul de a recupera fișierele care au dispărut brusc de pe discul U.

Care sunt motivele comune pentru care lipsesc fișierele de pe discul U?

În societatea modernă, discul U este cel mai comun dispozitiv de stocare a datelor Discul U este ușor, ușor de transportat, iar plug and play poate fi util în multe ocazii și dispozitive. Cu toate acestea, datorită acestor caracteristici ale discului U, discul U va avea uneori unele probleme din când în când, de exemplu, fișierele din discul comun U dispar brusc și dispar. Conectați discul U la computer. După deschiderea discului U, există un semifabricat. Documentele au dispărut. Această situație este relativ frecventă, dar cauza acestei probleme nu este rezolvată. Editorul de aici rezumă câteva dintre motivele mai frecvente ale referinței dvs.

Fișierul este ascuns: Verificați proprietățile discului U din computer. Dacă există date care ocupă spațiu, dar fișierul nu este afișat, atunci fișierul poate fi ascuns.

Pierderea fișierelor: Există multe motive pentru pierderea datelor, precum ștergerea, formatarea, virusul computerului etc. Dacă descoperiți că fișierul este pierdut, opriți imediat operațiunea de scriere pentru a evita suprascrierea datelor pierdute.

Discul U este spart: discul U are o defecțiune fizică, cum ar fi cipul de memorie, controlul principal, etc. deteriorate.

Fișierele de pe discul U lipsesc metoda de recuperare una: afișarea fișierelor ascunse, foldere și unități

Această metodă este potrivită pentru preluarea fișierelor ascunse Dacă fișierele care au dispărut pe discul U nu sunt ascunse, consultați Metoda 2 pentru a prelua fișierele lipsă; acest tutorial folosește sistemul Windows 10. Operațiunea specifică a altor versiuni Windows ale sistemului poate fi ușor diferită, dar aceeași. Aici nu este un exemplu.

Primul pas: conectați discul U la computer, apoi faceți dublu clic pe pictograma "acest computer" de pe desktop pentru a deschide exploratorul de fișiere.

Pasul 2: Găsiți litera de unitate a unității flash USB în exploratorul de fișiere și faceți dublu clic pe litera de unitate pentru a deschide unitatea flash USB.

Pasul 3: Faceți clic pe fila "Vizualizare" din bara de meniu, apoi verificați opțiunea "Elemente ascunse".

Fișierele de pe discul U lipsesc Metoda de recuperare 2: Utilizați software-ul de recuperare a datelor U Disc pentru a prelua fișierele pierdute

Dacă fișierele au dispărut de pe discul U și Dacă nu este ascuns, poate fi șters din greșeală. În acest caz, puteți încerca să utilizați software de recuperare a datelor pentru recuperarea fișierelor. Apoi fișierul discului U a dispărut, ce software de recuperare a datelor este mai bun?

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article