Your location:Data recovery software>Step>Romanian>Software de recuperare a partițiilor

Latest News

Software de recuperare a partițiilor

Author:fsadmin

Views:

3. Recuperare partiție

În procesul de utilizare a Bplandatarecovery, veți constata că Bplandatarecovery are funcția de recuperare a partiției, așa cum se arată mai jos:

Căutați partiții pierdute

Introduceți operația de recuperare a partițiilor

Apoi va apărea fereastra de opțiuni pentru căutarea partițiilor pierdute, așa cum se arată mai jos:

< p> Opțiunea de partajare a căutării Bplandatarecovery

În unele cazuri, este foarte convenabil să utilizați funcția de recuperare a partiției, viteza de recuperare este extrem de rapidă, iar discul original poate fi recuperat (fără o copie suplimentară a datelor recuperate) etc.

Cu toate acestea, recuperarea partițiilor are cerințe mai mari pentru utilizatori și necesită o anumită înțelegere a partiției de hard disk inițiale. Când vine vorba despre partiția de sistem, trebuie acordată atenție pornirii sistemului și a altor probleme. Acest articol nu merge mai departe. Discuții, utilizatorii interesați pot vizualiza documentele de ajutor online pe site-ul oficial Bplandatarecovery.

4. Editarea manuală a sectorului de recuperare a datelor

Pentru inginerii profesioniști de recuperare a datelor, deși funcția de recuperare a datelor din software-ul Bplandatarecovery în sine este deja suficient de puternic, Cu toate acestea, în unele cazuri, uneori este mai convenabil să modificați direct parametrii și datele cheie greșite din hard disk. De obicei, atunci când efectuați operațiuni similare, software-ul instrumentului WinHex este în general utilizat. De fapt, Bplandatarecovery oferă funcția de editare a sectorului, care poate modifica direct datele din hard disk, combinate cu funcțiile de gestionare a partițiilor Bplandatarecovery etc., este mai flexibil decât WinHe , Mai convenabil.

Selectați hard disk-ul sau partiția, faceți clic pe butonul dreapta al mouse-ului, în meniul de comenzi rapide, selectați "deschide editarea sectorului cu 16 sectoare", așa cum se arată mai jos:

Bplandatarecovery fan Editare zonă

Intrați în operația de editare a sectorului și editați direct datele de pe hard disk

Corespunzător, panoul de editare a sectorului pentru partiție sau hard disk va apărea în dreapta, după cum urmează Figura:

Panoul de editare a sectorului Bplandatarecovery

Interfața și funcționarea editării sectorului sunt similare cu WinHex, iar funcțiile sunt, de asemenea, aproximativ aceleași, dar combinate cu alte Bplandatarecovery Funcție, mai flexibil și mai convenabil de utilizat.

5. Recuperare RAID a serverului

Bplandatarecovery acceptă recuperarea Raid a serverului, utilizatorii pot utiliza Bplandatarecovery pentru a reorganiza practic Raid și apoi recupera date, după cum se arată mai jos:

Recuperare RAID a serverului

Meniul principal, configurarea instrumentelor RAID virtual

Bplandatarecovery a configurat RAID virtual

Utilizatorii pot adăuga hard disk-uri, seta parametri precum tipul RAID și pot restaura datele după formarea unui RAID virtual.

Recuperarea RAID este o operație relativ avansată. Utilizatorii care nu sunt familiarizați cu RAID pot contacta echipa de experți Bplandatarecovery pentru a ghida de la distanță recuperarea RAID.

6. Recuperarea datelor despre mașinile virtuale

Mașinile virtuale sunt folosite din ce în ce mai mult.Cum se utilizează Bplandatarecovery pentru a recupera datele mașinilor virtuale? Poate vă gândiți să instalați Bplandatarecovery într-o mașină virtuală și apoi să recuperați datele ...

Dar nu este recomandat să faceți acest lucru. Această metodă nu este doar greoaie, dar uneori este predispusă la alte probleme. Metoda simplă și eficientă este de a rula Bplandatarecovery pe un computer real, apoi de a încărca fișierul hard disk virtual al mașinii virtuale.Dupa încărcare, puteți restaura datele din hard diskul virtual, cum ar fi hard disk-ul normal. Bplandatarecovery acceptă toate formatele hard disk virtual.

Cum se încarcă hard diskul virtual: meniul principal, hard disk-deschideți fișierul hard disk virtual, așa cum se arată mai jos:

Utilizați Bplandatarecovery pentru a deschide discul virtual

După încărcarea hard disk-ului virtual, puteți recupera date precum un hard disk normal

Descărcați Bplandatarecovery acum și experimentați acest puternic instrument de recuperare a datelor.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article