Your location:Data recovery software>Step>Malay>Pulihkan data U cakera sebelum fail ditimpa

Latest News

Pulihkan data U cakera sebelum fail ditimpa

Author:fsadmin

Views:

Bagaimana untuk memulihkan data cakera U? Apakah kaedah yang biasa?

Sebelum fail ditimpa, boleh dipulihkan dengan pelbagai cara. Apakah kaedah pemulihan data U cakera biasa?

Kaedah satu: Yang paling mudah dan paling langsung ialah dengan menggunakan perisian pemulihan data untuk pulih. Hari ini, operasi perisian pemulihan data agak mudah, mengubah operasi rumit yang sekali tidak dapat dicapai dalam tugas mudah yang boleh diselesaikan dengan beberapa klik tetikus.

Kaedah 2: Pulihkan data secara manual. Profesional mengambil fail yang hilang, sekatan, dan sebagainya dengan mengedit data dalam sektor heksadesimal. Pengguna biasa boleh membeli perkhidmatan pemulihan data dan membiarkan profesional membantu mereka memulihkan data.

Kaedah 3: Cari syarikat pemulihan data profesional. Jika kegagalan fizikal yang serius berlaku dalam cakera U dan perisian pemulihan data tidak dapat mengendalikannya, anda boleh mencari agensi pemulihan data profesional untuk mencari penyelesaian.

Tutorial 1: Bagaimana untuk memulihkan data yang hilang dipadam dan diformat oleh cakera U? Tutorial ini menerangkan cara menggunakan perisian Bplandatarecovery untuk mengambil fail yang telah dihapuskan secara tidak sengaja atau diformat di cakera U. Tutorial ini juga berlaku untuk kasus di mana cakera U tidak dapat membuka dan meminta untuk memformat.

o

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article