Your location:Data recovery software>Step>Malay>Pemulihan yang kuat oleh jenis fail cakera U

Latest News

Pemulihan yang kuat oleh jenis fail cakera U

Author:fsadmin

Views:

Pemulihan data cakera UU

Semua jenis

Pemulihan data menyediakan fungsi pemulihan yang kuat oleh jenis fail, yang berguna untuk menimpa fail Boleh berkesan memulihkan fail yang ditemui. Fail-fail yang dipulihkan oleh jenis fail diletakkan dalam direktori "Semua Jenis". Fail-fail yang dipulihkan oleh kaedah ini dinamakan oleh nombor dan diletakkan di dalam folder yang berlainan mengikut jenis. Sebagai contoh, dokumen Word akan diletakkan dalam folder doc dan docx.

Fail-fail yang dipulihkan mengikut jenis adalah hasil imbasan mendalam perisian dari medium penyimpanan.Jika fail yang hilang tidak dapat dipulihkan dengan jayal mengikut direktori struktur asal, maka pengguna perlu melihat "semua jenis "Data dalam", di sini sering menjadi jerebu yang menyelamatkan nyawa terakhir untuk pemulihan data cakera U!

Menyimpan kemajuan imbasan

Kadangkala, terdapat banyak fail yang akan dipulihkan, dan fail yang hilang tidak sepenuhnya pulih pada satu masa, pengguna dapat menyimpan kemajuan imbasan, Jadi, anda tidak perlu mengembalikan semula masa anda mengimbas kembali, menjimatkan masa. Langkah 6: Periksa fail yang perlu dipulihkan dan lakukan pemulihan

Setelah mencari fail yang perlu dipulihkan, pengguna boleh menyemak fail yang perlu dipulihkan, kemudian klik "Butang seterusnya" akan menyalin fail-fail ini. Selepas mengklik butang "Seterusnya", pengguna boleh menetapkan folder sasaran untuk menyimpan fail, seperti yang ditunjukkan di bawah:

Pemulihan data cakera U

Tetapan Selepas folder sasaran selesai, terus klik butang "Seterusnya", dan pemulihan data akan mula menjalankan operasi salinan data, seperti yang ditunjukkan dalam gambar berikut:

Pemulihan data cakera U

Klik "Buka Folder" untuk membuka folder sasaran, pengguna dapat melihat fail yang dipulihkan; klik butang "Butiran" untuk melihat keadaan penyalinan data sebenar; klik butang "Selesaikan" untuk melengkapkan masa ini Operasi pemulihan data cakera U. Seperti yang anda dapat lihat, pemulihan data menyediakan antara muka operasi wizard-gaya, keseluruhan proses pemulihan data adalah sangat mudah, tidak memerlukan pengguna untuk mengalami terlalu banyak pengalaman pemulihan data, dan juga tidak memerlukan pengguna. Menguasai banyak pengetahuan komputer asas. Walaupun operasi pemulihan data cakera USB sangat mudah, kami masih mengingatkan sebagian besar pengguna bahawa pemulihan data adalah kerja yang perlu dilakukan. Pengguna harus berhati-hati dalam operasi harian dan memproses data, dan membuat lebih banyak data penting untuk menghindari kehilangan data.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article