Your location:Data recovery software>Step>Finnish>Palauta U-levyn tiedot ennen tiedoston korvaamista

Latest News

Palauta U-levyn tiedot ennen tiedoston korvaamista

Author:fsadmin

Views:

Kuinka palauttaa U-levyn tiedot? Mitkä ovat yleiset menetelmät?

Ennen kuin tiedosto korvataan, se voidaan palauttaa monin eri tavoin. Mitkä ovat yleiset U-levyn tietojen palautusmenetelmät?

Menetelmä yksi: Yksinkertaisin ja suorin on käyttää tietojen palauttamisohjelmaa palauttamiseen. Nykyään tietojen palauttamisohjelmistotoiminnot ovat suhteellisen yksinkertaisia, jolloin monimutkaiset toiminnot, jotka eivät olleet koskaan saavutettavissa, muuttuvat yksinkertaisiksi tehtäviksi, jotka voidaan suorittaa muutamalla hiiren napsautuksella.

Tapa 2: Palauta tiedot manuaalisesti. Ammattilaiset hakevat kadonneet tiedostot, osiot jne. Muokkaamalla tietoja heksadesimaalisektoreilla. Tavalliset käyttäjät voivat ostaa tietojen palautuspalveluita ja antaa ammattilaisten auttaa heitä palauttamaan tiedot.

Menetelmä 3: Löydä ammattimainen tietojen palauttamisyritys. Jos U-levyllä tapahtuu vakava fyysinen vika ja tietojen palautusohjelmisto ei pysty käsittelemään sitä, voit etsiä ratkaisun ammattimaiselta tietojen palauttamisvirastolta.

Opetusohjelma 1: Kuinka palauttaa U-levyllä poistetut ja alustetut kadonneet tiedot?

Tämä opetusohjelma kuvaa kuinka Bplandatarecovery-ohjelmistoa käytetään vahingossa poistettujen tai U-levylle alustettujen tiedostojen hakemiseen. Tätä opastusta voidaan soveltaa myös tapauksiin, joissa U-levy ei voi avata, ja kehottaa alustamaan.

o

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article