Your location:Data recovery software>Step>Finnish>Osiointitiedostojärjestelmän vaurioiden palauttaminen

Latest News

Osiointitiedostojärjestelmän vaurioiden palauttaminen

Author:fsadmin

Views:

Irrotettava kiintolevy kysyy, kuinka muotoilu korjataan?

Kysy, kuinka alustetut osiot korjataan? Helpoin tapa on alustaa. Alustaminen on hyvin yksinkertainen, voit käyttää Windows-järjestelmän muotoilua, voit käyttää myös Bplandatarecovery -toimintaa. Ennen muotoilua sinun on kuitenkin varmistettava, että kadonneet tiedot on palautettu!

Napsauta hiiren kakkospainikkeella aseman kirjainta, joka edustaa tietokoneen mobiili kiintolevyä, ja valitse sitten Muotoile-vaihtoehto; napsauta sen jälkeen ponnahdusikkunassa "Käynnistä" -painiketta.

Mobiili kiintolevy ei avaa kehotusta muotoilua varten

Yleiset syyt siihen, että matkaviestimen kiintolevy ei avaa nopeaa muotoilua

Syy matkaviestimeen Kiintolevyn muotoilun pyytämiseen on monia syitä, mikä voi olla looginen vika tai fyysinen vika. Nykyään toimittaja tiivistää joitain yleisimpiä syitä ja tarjoaa ideoita jokaiselle löytää syyt ja ratkaisut.

Osiotiedostojärjestelmän vauriot: Tiedostojärjestelmä on menetelmä tietojen tallennukseen ja järjestämiseen, ja se tarjoaa mekanismin pääsyn perustietoihin. Tiedostojärjestelmä jakaa levytallennustilan useisiin yksiköihin ja on vastuussa niiden tiedostojen tallentamisesta, joille nämä tallennusyksiköt on allokoitu. Jos tiedostojärjestelmä on vaurioitunut, käyttöjärjestelmä ei voi käyttää osion tietoja. Koska alustustoiminto voi rakentaa tiedostojärjestelmän uudelleen, kun osio on vaurioitunut, järjestelmä pyytää usein, että se on alustettava.

Tiedostojärjestelmän tyyppi, jota ei tueta: Tietokone ei tue kannettavan kiintolevyn tiedostojärjestelmätyyppiä. Jos matkaviestin kiintolevy käyttää esimerkiksi Linux-tiedostojärjestelmää, kuten EXT4, matkaviestin on kytketty Windows-tietokoneeseen. Sinua pyydetään alustamaan. Tässä tapauksessa voit laittaa kannettavan kiintolevyn Linux-ympäristöön tietojen lukemista varten tai käyttää Bplandatarecovery -ohjelmistoa lukemaan ja kirjoittamaan EXT4-osiota Windowsissa.

USB-portin virransyöttö on riittämätöntä: kannettava kiintolevy, kuten tavallinen mekaaninen kiintolevy, riippuu sisäisestä levystä tietojen lukemiseen ja kirjoittamiseen, ja virransyöttövaatimukset ovat suhteellisen korkeat. Jos USB-portin virransyöttö on riittämätöntä tai epävakaa, se vaikuttaa normaaliin luku- ja kirjoitustoimintoihin ja aiheuttaa tietojen sekaannusta.

Virheellinen toiminta: Monet käyttäjät eivät napsauta turvallisen poiston laitteistokuvaketta ennen siirrettävän kiintolevyn poistamista, ja joskus mobiili kiintolevy poistetaan suoraan, kun järjestelmä ei suorita luku- ja kirjoitustoimintoja, nämä toiminnot ovat kaikki Saattaa johtaa epätietoisiin, puuttuviin tai vahingoittuneisiin tiedostohakemistotietoihin.

Levyn virheelliset sektorit: Kiintolevyn huonot sektorit ovat levyn alueita, joilla normaalia lukemista ja kirjoittamista ei voida suorittaa. Huonot sektorit tuovat esiin erilaisia ​​ongelmia, kuten osiot, joita ei voi avata, osiot menetetään ja kiintolevyn nopeus hidastettu. ja niin edelleen.

Yhteenveto

Kun kannettavaa kiintolevyä kehotetaan alustamaan, jos tiedot ovat tärkeämpiä, älä alusta osiota äläkä suorita levyn tarkastuksia, Ensimmäinen asia, joka pitäisi tehdä, on tietojen palautus. Noudata yllä olevaa opetusohjelmaa vaihe vaiheelta palauttaaksesi kadonneet tiedostot. Jos mobiili kiintolevyllä on liian monta huonoa sektoria ja ohjelmisto ei voi skannata, voit ottaa ratkaisun yhteyttä Bplandatarecovery-asiantuntijatiimiin.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article