Your location:Data recovery software>Step>Finnish>Osion palautus Ghost-virheen jälkeen

Latest News

Osion palautus Ghost-virheen jälkeen

Author:fsadmin

Views:

2. Osion palautus Ghost-virheen jälkeen.

Kun käytät Ghost-ohjelmistoa järjestelmän palauttamiseen käyttövirheiden vuoksi, koko levy palautetaan joskus virheellisesti suureksi osioksi. Tällä hetkellä, lukuun ottamatta vasta palautettua osiota, joka on koko kiintolevyn (C-asema) koko, muut osiot ovat poissa. Tässä tapauksessa sinun on myös käytettävä menetetyn osion hakumenetelmää. Ero on siinä, että osiotaulu on tällä hetkellä loogisesti ehjä ja virheetön. Siksi etsiessäsi automaattista tapaa Bplandatarecovery pitää automaattisesti löytämänsä C-aseman automaattisesti, eikä muita asemia löydy. Siksi sinun on käytettävä "Advanced Mode" -osaa etsiessäsi osioita. Käyttäjän on päätettävä, mikä osio palautat. Etsintävaihtoehdot ovat samat kuin edellä 1 kohdassa kuvatut.

Haun aloittamisen jälkeen Bplandatarecovery ilmoittaa heti suuren C-aseman löytämisestä virheen palautuksen jälkeen. Älä tällä hetkellä valitse "Varaa". Automaattinen menetelmä on sama, et löydä muita palautettavia osioita. Valitse "Ohita" (tai "Ohita"), kunnes löydät muita osioita, jotka haluat palauttaa, ja valitse "Pidä", kun osion tiedostot ovat oikein.

Kun haku on suoritettu loppuun ja palautettavat D- ja E-osiot on löydetty, osion taulukkoa tallennettaessa on huomioitava yksi asia. Jos käytät Bplandatarecovery -sovellusta uudessa Windows-järjestelmässä vahingossa tapahtuvan palautumisen jälkeen, järjestelmän sinisen ruudun kaatuminen tai muut epänormaalit olosuhteet voivat ilmestyä heti osiotaulun tallentamisen jälkeen. Tämä on normaalia, koska osiotaulun tallentamisen jälkeen uudessa osiotaulussa ei enää ole käyttöjärjestelmän käyttämää C-asemaa, mikä tarkoittaa, että osiotaulun tallentaminen tuhoaa käynnissä olevan järjestelmän. Koska tavoitteemme on palauttaa muiden asemien kuin C-aseman tiedot, ja nykyinen C-asema vaikuttaa muihin asemiin, sitä ei voida säilyttää. Kun järjestelmä on tuhottu, sinun on asennettava käyttöjärjestelmä uudelleen, älä yritä käynnistää uudelleen, vaan asenna vain järjestelmä uudelleen. Ennen kuin asennat järjestelmän uudelleen, sinun on luotava uusi C-asema. Voit luoda Bplandatarecovery -ohjelmiston luodaksesi ja aktivoidaksesi sen tai luodaksesi sen järjestelmän asennusohjelman kautta. Tällä hetkellä meidän on kiinnitettävä huomiota, on luotava C-osio ja asennettava järjestelmä tähän osioon, ei voi olla väärässä. Jos et ole varma, kopioi palautetut tiedostot toiselle kiintolevylle ennen osiotaulun tallentamista ja asenna sitten järjestelmä uudelleen.

Palautuksen onnistumisaste Ghost-virheen jälkeen liittyy C-aseman tiedostojärjestelmätyyppiin. Jos C-levy on FAT32-muodossa, muiden levyjen palautuksen onnistumisaste on erittäin korkea, koska FAT32: tä käytetään järjestyksessä alusta loppuun, eikä se yleensä tuhoa muiden levyjen tietoja. Jos C-asema on NTFS-muodossa, tilanne on monimutkaisempi, kun C-asema on palautettu vahingossa koko kiintolevylle. Koska NTFS-osioiden käyttöä ei ole kiinteä järjestyksessä alusta loppuun, se voi vahingoittaa muiden levyjen tietoja.

3. Osio on vaurioitunut.

Jos osiota ei menetetä, osio voidaan nähdä "Oma tietokone" tai "Levyn hallinta" -osiossa. Kuitenkin, kun se näytetään muodossa "Alustamaton" tai se kehottaa alustamaan sen, kun se avataan, osio-ominaisuus näytetään nimellä "RAW" tai muissa tapauksissa, joissa tiedostoja ei ole näkyvissä, mikä osoittaa osion vaurioituneen. Tässä tapauksessa sinun on käytettävä "Tiedoston palautus väärän muodon jälkeen" -toimintoa. Menetelmä on ensin valita palautettava osio ja napsauttaa sitten työkalurivin "Palauta tiedosto" -painiketta, avata "Palauta tiedosto" -valintaikkuna, valita "Tiedoston palautus väärän muodon jälkeen" ja valita tiedostojärjestelmän tyyppi ennen muotoilua. Voit aloittaa etsinnän. Etsittyjen tiedostojen luettelo tulee näkyviin pääliittymään haun suorittamisen jälkeen.Kunkin tiedoston tai hakemiston edessä on valintaruutu. Tarkista palautettavat tiedostot ja napsauta hiiren oikealla painikkeella ponnahdusvalikkoa kopioidaksesi tiedostot muihin osioihin. Katso yksityiskohtaiset ohjeet ohjelmiston ohjeasiakirjasta "File Data Recovery".

4. Monimutkaisemmassa tilanteessa osio katoaa eikä sitä voida etsiä.

Jos käytät erilaisia ​​hakuvaihtoehtoja et löydä osiota osion katoamisen jälkeen, se tarkoittaa, että osion käynnistyssektori on vaurioitunut, minkä vuoksi osion tarkka sijainti on mahdoton. Tässä tapauksessa, jos haluat palauttaa tiedot, sen käyttö on vaivalloista.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article