Your location:Data recovery software>Step>Finnish>Tehokas palautus U-tiedostotyypin avulla

Latest News

Tehokas palautus U-tiedostotyypin avulla

Author:fsadmin

Views:

U-levyjen tietojen palautus

Kaikki tyypit

Tietojen palauttaminen tarjoaa tehokkaan palautustoiminnon tiedostotyypeittäin, mikä on hyödyllinen tiedostojen korvaamiseen Voi palauttaa peittämättömät tiedostot tehokkaasti. Tiedostotyypin mukaan palautetut tiedostot sijoitetaan "Kaikki tyypit" -hakemistoon. Tällä menetelmällä palautetut tiedostot nimetään numeroilla ja sijoitetaan eri kansioihin tyypin mukaan, esimerkiksi Word-asiakirjat sijoitetaan doc- ja docx-kansioihin.

Tyypin mukaan palautetut tiedostot ovat seurausta ohjelmiston perusteellisesta tallennusvälineen skannauksesta. Jos kadonnettua tiedostoa ei voida palauttaa onnistuneesti alkuperäisen rakennehakemiston mukaan, käyttäjän on tarkasteltava ”kaikkia tyyppejä”. "Tiedot", tässä on usein viimeinen hengenpelastus olki U-levyjen tietojen palauttamiselle!

Skannauksen etenemisen tallentaminen

Joskus on paljon palautettavia tiedostoja, ja kadonneita tiedostoja ei palauteta kokonaan kerrallaan, käyttäjä voi tallentaa tarkistuksen edistymisen, Joten sinun ei tarvitse tarkistaa seuraavan kerran uudelleen skannaamalla, säästäen aikaa.

Vaihe 6: Tarkista palautettavat tiedostot ja suorita palautus

Löydettyään palautettavat tiedostot käyttäjä voi tarkistaa palautettavat tiedostot ja napsauttaa sitten "Seuraava painike" kopioi nämä tiedostot. Napsauttanut "Seuraava" -painiketta, käyttäjä voi asettaa kohdekansion tiedostojen tallennusta varten seuraavasti:

U-levyn tietojen palautus

Asetukset Kun kohdekansio on valmis, jatka napsauttamalla Seuraava-painiketta, ja tietojen palautus alkaa suorittaa tietojen kopiointitoimenpide seuraavan kuvan osoittamalla tavalla:

U-levyn tietojen palautus

Napsauta "Avaa kansio" avataksesi kohdekansion, käyttäjä voi nähdä palautetut tiedostot; napsauta "Tiedot" -painiketta nähdäksesi todellisen tietojen kopiointitilanteen; napsauta "Valmis" -painiketta viimeistelläksesi tämän ajan U-levyn tietojen palautustoiminto.

Kuten näette, tietojen palauttaminen tarjoaa ohjatun tyyppisen käyttöliittymän, koko tietojen palautusprosessi on hyvin yksinkertainen, ei vaadi käyttäjän liiallista tietojen palauttamiskokemusta eikä käyttäjän tarvitse Hallitse paljon perustiedot tietokoneesta. Vaikka USB-levyn tietojen palautustoimenpide on hyvin yksinkertainen, muistutamme silti suurimmalle osalle käyttäjiä, että tietojen palauttaminen on tehtävää. Käyttäjien tulee olla varovaisia ​​päivittäisessä toiminnassaan ja tietojen käsittelyssä ja tehdä enemmän varmuuskopioita tärkeistä tiedoista tietojen menetyksen välttämiseksi.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article