Your location:Data recovery software>Step>Finnish>U-levy katosi yhtäkkiä käytön aikana

Latest News

U-levy katosi yhtäkkiä käytön aikana

Author:fsadmin

Views:

U-levy ei voi avata tietojen palautusprosessia

U-levy katosi yhtäkkiä käytön aikana, uskon, että monet käyttäjät ovat kohdanneet samanlaisia ​​tilanteita Mitä tapahtui, kun levyllä olevat tiedostot yhtäkkiä katosivat? Voidaanko USB-levyltä puuttuvat tiedostot palauttaa? Alla toimittaja puhuu sinulle siitä, kuinka noutaa U-levyltä yhtäkkiä kadonneet tiedostot.

Mitkä ovat yleisimmät syyt, miksi U-levyn tiedostot puuttuvat?

U-levy on nykyajan yhteiskunnassa yleisin tiedontallennuslaite.U-levy on kevyt, helppo kuljettaa ja plug and play voi olla hyödyllinen monissa tilanteissa ja laitteissa. Näiden U-levyn ominaisuuksien vuoksi U-levyllä on kuitenkin joskus joitain ongelmia. Esimerkiksi yhteisen U-levyn tiedostot katoavat yhtäkkiä ja katoavat. Yhdistä U-levy tietokoneeseen. U-levyn avaamisen jälkeen on tyhjä. Asiakirjat ovat kadonneet. Tämä tilanne on suhteellisen yleinen, mutta tämän ongelman syytä ei ole selvitetty. Tässä toimittaja tiivistää joitain yleisimpiä syitä viittaukseesi.

tiedosto on piilotettu: tarkista tietokoneen U-levyn ominaisuudet Jos tiedossa on tilaa, mutta tiedostoa ei näytetä, tiedosto saattaa olla piilotettu.

Tiedoston menetys: Tietojen menettämiseen on monia syitä, kuten poistaminen, muotoilu, tietokonevirus jne. Jos huomaat, että tiedosto on kadonnut, lopeta kirjoittaminen välittömästi välttääksesi kadonneiden tietojen korvaamista.

U-levy on rikki: U-levyllä on fyysinen vika, kuten muistisiru, pääohjaus jne. vaurioitunut.

U-levyn tiedostot puuttuvat Palautusmenetelmä yksi: piilotettujen tiedostojen, kansioiden ja asemien näyttäminen

Tämä menetelmä soveltuu piilotettujen tiedostojen hakemiseen Jos U-levylle kadonneet tiedostot eivät ole piilotettuja, katso puuttuvien tiedostojen hakemista menetelmästä 2. Tämä opetusohjelma käyttää Windows 10. Järjestelmän muiden Windows-versioiden erityinen toiminta saattaa olla hiukan erilainen, mutta sama. Tässä ei ole esimerkkiä.

Ensimmäinen vaihe: liitä U-levy tietokoneeseen ja kaksoisnapsauta sitten työpöydällä olevaa "tämä tietokone" -kuvaketta avataksesi tiedostojen etsimen.

Vaihe 2: Löydä USB-muistitikun aseman kirjain tiedostojen etsimästä ja kaksoisnapsauta aseman kirjainta avataksesi USB-muistitikun.

Vaihe 3: Napsauta "Näytä" -välilehteä valikkopalkissa ja tarkista sitten "Piilotetut kohteet" -vaihtoehto.

U-levyn tiedostot puuttuvat. Palautusmenetelmä 2: Käytä U-levyn tietojen palautusohjelmaa kadonneiden tiedostojen hakemiseen

Jos tiedostot katoavat U-levyltä ja Jos sitä ei ole piilotettu, se voidaan poistaa vahingossa. Tässä tapauksessa voit yrittää käyttää tietojen palauttamisohjelmaa tiedostojen palauttamiseen. Sitten U-levyn tiedosto on kadonnut, mikä tietojen palautusohjelmisto on parempi?

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article