Your location:Data recovery software>Step>Finnish>Osioiden palautusohjelmisto

Latest News

Osioiden palautusohjelmisto

Author:fsadmin

Views:

3. Osioiden palauttaminen

Bplandatarecovery-sovelluksen käytön yhteydessä huomaat, että Bplandatarecoveryllä on osioiden palauttamisen tehtävä alla kuvatulla tavalla:

Kadonneiden osioiden etsiminen

Anna osioiden palautustoiminto

Sitten aukeaa kadonneiden osioiden hakuikkuna alla olevan kuvan mukaisesti:

Bplandatarecovery -hakuosiovaihtoehto

Joissakin tapauksissa osion palautustoiminnon käyttäminen on erittäin kätevää, palautusnopeus on erittäin nopea ja alkuperäinen levy voidaan palauttaa (palautetusta tiedosta ei ole lisäkopiota) ja niin edelleen.

Osioiden palautukselle on kuitenkin korkeammat vaatimukset käyttäjille, ja se edellyttää tietynlaista ymmärrystä kiintolevyn alkuperäisestä osiosta. Järjestelmän osion yhteydessä on kiinnitettävä huomiota järjestelmän käynnistykseen ja muihin ongelmiin. Tämä artikkeli ei mene pidemmälle. Keskustelu, kiinnostuneet käyttäjät voivat tarkastella online-ohjeasiakirjoja Bplandatarecovery-virallisella verkkosivustolla.

4. Manuaalinen tietojen palautussektorin muokkaus

Ammattimaisille tietojen palauttamisen suunnittelijoille, vaikka itse Bplandatarecovery -ohjelmiston tietojen palautustoiminto on jo riittävän tehokas, Joissakin tapauksissa on kuitenkin joskus helpompaa muuttaa vääriä parametreja ja avaintietoja suoraan kiintolevyltä. Yleensä käytettäessä vastaavia toimintoja käytetään yleensä työkaluohjelmaa WinHex. Itse asiassa Bplandatarecovery tarjoaa sektorin muokkaustoiminnon, joka voi myös muokata suoraan kiintolevyn tietoja yhdistettynä Bplandatarecovery-osionhallinnan jne. Toimintoihin. Se on joustavampi kuin WinHe , Helpompaa.

Valitse kiintolevy tai osio, napsauta hiiren oikeaa painiketta, valitse pikavalikosta "avaa 16-sektorin sektorin editointi" alla olevan kuvan mukaisesti:

Bplandatarecovery fan Vyöhykkeiden muokkaus

Kirjoita sektorin muokkaustoiminto ja muokkaa kiintolevyn tietoja suoraan

Vastaavasti osion tai kiintolevyn sektorin editointipaneeli tulee oikealle, seuraavasti: Kuva:

Bplandatarecovery -sektorin editointipaneeli

Sektorimuokkauksen käyttöliittymä ja toiminta ovat samanlaisia ​​kuin WinHex, ja toiminnot ovat myös suunnilleen samat, mutta yhdistettynä muihin Bplandatarecovery -sovelluksiin. Toiminnallinen, joustavampi ja mukava käyttää.

5. Palvelimen RAID-palautus

Bplandatarecovery tukee palvelimen Raid-palautusta. Käyttäjät voivat käyttää Bplandatarecovery -sovellusta käytännössä uudelleen Raid-palvelun palauttamiseen ja sitten tietojen palauttamiseen, kuten alla on esitetty:

Palvelimen RAID-palautus

Päävalikko, työkalut-asetettu virtuaalinen RAID

Bplandatarecovery määrittänyt virtuaalin RAID

Käyttäjät voivat lisätä kiintolevyjä, asettaa parametreja, kuten RAID-tyyppiä, ja palauttaa tiedot virtuaalisen RAID: n muodostamisen jälkeen.

RAID-palautus on suhteellisen edistyksellinen käyttö. Käyttäjät, jotka eivät tunne RAID-ohjelmaa, voivat ottaa yhteyttä Bplandatarecovery-asiantuntijatiimiin ohjaamaan RAID-palautusta etäyhteyden kautta.

6. Virtuaalikoneiden tietojen palautus

Virtuaalikoneita käytetään yhä enemmän. Kuinka käyttää Bplandatarecovery -sovellusta virtuaalikoneiden tietojen palauttamiseen? Voit ajatella asentavan Bplandatarecovery -sovelluksen virtuaalikoneeseen ja palauttamaan sitten tiedot ...

Tätä ei kuitenkaan suositella tekemään. Tämä menetelmä ei ole vain vaivalloinen, vaan joskus alttiina muillekin ongelmille. Yksinkertainen ja tehokas tapa on suorittaa Bplandatarecovery oikealla tietokoneella ja ladata sitten virtuaalikoneen virtuaalinen kiintolevy-tiedosto. Lataamisen jälkeen voit palauttaa virtuaali kiintolevyn tiedot normaalin kiintolevyn tapaan. Bplandatarecovery tukee kaikkia valtavirran virtuaalikoneen muotoja.

Virtuaalisen kiintolevyn lataaminen: päävalikko, kiintolevy - avaa virtuaalisen kiintolevyn tiedosto alla olevan kuvan mukaisesti:

Käytä Bplandatarecovery -sovellusta avataksesi virtuaalilevyn

Virtuaalisen kiintolevyn lataamisen jälkeen voit palauttaa tietoja kuten normaali kiintolevy.

Lataa Bplandatarecovery nyt ja koe tämä tehokas tietojen palauttamistyökalu.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article