Your location:Data recovery software>Step>Dutch>Partitie bestandssysteem schadeherstel

Latest News

Partitie bestandssysteem schadeherstel

Author:fsadmin

Views:

Verwisselbare harde schijf vraagt ​​hoe het formatteren kan worden hersteld?

Vraag hoe je de geformatteerde partitie kunt herstellen? De gemakkelijkste manier is om te formatteren. Het formatteren is heel eenvoudig, u kunt het Windows-systeem formatteren, u kunt ook de Bplandatarecovery-operatie gebruiken. Voordat u echter formatteert, moet u bevestigen dat de verloren gegevens zijn hersteld!

Klik met de rechtermuisknop op de stationsletter die de mobiele harde schijf in de computer vertegenwoordigt en selecteer vervolgens de optie "Formatteren". Klik daarna op de knop "Start" in het pop-upvenster.

Mobiele harde schijf kan niet worden geopend bij het formatteren

Veelvoorkomende redenen waarom de mobiele harde schijf geen snelle formattering opent

Oorzaak mobiel Er zijn veel redenen waarom de harde schijf formatteert, wat een logische fout of een fysieke fout kan zijn. Vandaag vat de redacteur enkele van de meest voorkomende redenen samen en geeft hij ideeën voor iedereen om de redenen en oplossingen te achterhalen.

Schade aan partitiesysteem: het bestandssysteem is een methode voor het opslaan en organiseren van gegevens en biedt een mechanisme om toegang te krijgen tot de onderliggende gegevens. Het bestandssysteem verdeelt de schijfopslagruimte in verschillende eenheden en is verantwoordelijk voor het registreren aan welke bestanden deze opslageenheden zijn toegewezen. Als het bestandssysteem beschadigd is, heeft het besturingssysteem geen toegang tot de gegevens in de partitie. Aangezien de formatteerbewerking het bestandssysteem opnieuw kan opbouwen, vraagt ​​het systeem vaak wanneer de partitie is beschadigd dat het moet worden geformatteerd.

Niet-ondersteund bestandssysteemtype: de computer ondersteunt het bestandssysteemtype van de mobiele harde schijf niet. Als de mobiele harde schijf bijvoorbeeld een Linux-bestandssysteem gebruikt, zoals EXT4, wordt de mobiele harde schijf aangesloten op de Windows-computer U wordt gevraagd om te formatteren. In dit geval kunt u de mobiele harde schijf in de Linux-omgeving plaatsen om de gegevens te lezen, of u kunt de Bplandatarecovery-software gebruiken om de EXT4-partitie onder Windows te lezen en te schrijven.

De voeding van de USB-poort is onvoldoende: de mobiele harde schijf vertrouwt, net als de gewone mechanische harde schijf, op de interne schijf voor het lezen en schrijven van gegevens, en de voedingsvereisten zijn relatief hoog. Als de voeding van de USB-poort onvoldoende of onstabiel is, zal dit de normale lees- en schrijfbewerkingen beïnvloeden en gegevensverwarring veroorzaken.

Onjuiste bediening: veel gebruikers klikken niet op het pictogram voor veilig verwijderen van hardware voordat ze de mobiele harde schijf verwijderen, en soms wordt de mobiele harde schijf direct verwijderd wanneer het systeem de lees- en schrijfbewerkingen niet voltooit, deze bewerkingen zijn allemaal Kan leiden tot rommelige, ontbrekende of beschadigde bestandsdirectoryinformatie.

Slechte sectoren op de harde schijf: Slechte sectoren op de harde schijf zijn delen van de schijf waar normale lees- en schrijfbewerkingen niet kunnen worden uitgevoerd. Slechte sectoren zullen verschillende problemen veroorzaken, zoals partities die niet kunnen worden geopend, verloren partities en de snelheid van de harde schijf wordt vertraagd Enz.

Samenvatting

Formatteer de partitie niet als de mobiele harde schijf wordt gevraagd om te formatteren, en als de gegevens belangrijker zijn, en voer geen schijfinspecties uit, Het eerste dat moet worden gedaan, is gegevensherstel. Volg de bovenstaande tutorial stap voor stap om de verloren bestanden te herstellen. Als de mobiele harde schijf te veel slechte sectoren heeft en de software niet kan scannen, kunt u contact opnemen met het Bplandatarecovery-expertteam voor een oplossing.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article