Your location:Data recovery software>Step>Dutch>Krachtig herstel door U schijfbestandstype

Latest News

Krachtig herstel door U schijfbestandstype

Author:fsadmin

Views:

U schijfgegevensherstel

Alle typen

Gegevensherstel biedt een krachtige herstelfunctie per bestandstype, wat handig is voor het overschrijven van bestanden Kan ongedekte bestanden effectief herstellen. Bestanden die zijn hersteld op bestandstype, worden in de map "Alle typen" geplaatst. De bestanden die met deze methode zijn hersteld, worden benoemd op nummer en worden in verschillende mappen op type geplaatst.Word-documenten worden bijvoorbeeld in de doc- en docx-mappen geplaatst.

De bestanden die per type zijn hersteld, zijn het resultaat van een grondige scan van het opslagmedium door de software. Als het verloren bestand niet met succes kan worden hersteld volgens de oorspronkelijke structuurmap, moet de gebruiker 'alle typen' bekijken "De gegevens in", hier is vaak het laatste levensreddende rietje voor het herstellen van U-schijfgegevens!

Sla de voortgang van de scan op

Soms moeten er veel bestanden worden hersteld en worden de verloren bestanden niet in één keer volledig hersteld, kan de gebruiker de scanvoortgang opslaan, Zodat u de volgende keer dat u opnieuw scant niet opnieuw hoeft te scannen, wat tijd bespaart.

Stap 6: Controleer de bestanden die moeten worden hersteld en voer het herstel uit

Nadat de gebruiker de bestanden heeft gevonden die moeten worden hersteld, kan hij de bestanden controleren die moeten worden hersteld en vervolgens klikken "Volgende knop" kopieert deze bestanden. Nadat hij op de knop "Volgende" heeft geklikt, kan de gebruiker de doelmap voor het opslaan van bestanden instellen, zoals hieronder weergegeven:

U schijfgegevensherstel

Instellingen Nadat de doelmap is voltooid, blijft u op de knop "Volgende" klikken en het gegevensherstel begint de gegevenskopie uit te voeren, zoals weergegeven in de volgende afbeelding:

U schijfgegevensherstel

Klik op "Map openen" om de doelmap te openen, de gebruiker kan de herstelde bestanden zien; klik op de knop "Details" om de daadwerkelijke situatie voor het kopiëren van gegevens te zien; klik op de knop "Voltooien" om deze keer te voltooien U schijf gegevensherstel operatie.

Zoals u kunt zien, biedt het gegevensherstel een wizard-achtige bedieningsinterface, het hele gegevensherstelproces is heel eenvoudig, vereist niet dat de gebruiker te veel ervaring heeft met gegevensherstel, en de gebruiker heeft ook geen behoefte aan Beheers veel basis computerkennis. Hoewel het herstel van gegevens op een USB-schijf heel eenvoudig is, herinneren we de meeste gebruikers er nog steeds aan dat gegevensherstel een werk is dat moet worden gedaan.Gebruikers moeten voorzichtig zijn bij de dagelijkse werking en verwerking van gegevens en meer back-ups maken van belangrijke gegevens om gegevensverlies te voorkomen.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article