Your location:Data recovery software>Step>Dutch>U-schijf is plotseling verdwenen tijdens gebruik

Latest News

U-schijf is plotseling verdwenen tijdens gebruik

Author:fsadmin

Views:

U-schijf kan het proces voor gegevensherstel niet openen

U-schijf is plotseling verdwenen tijdens gebruik, ik geloof dat veel gebruikers vergelijkbare situaties zijn tegengekomen, Wat gebeurde er toen de bestanden op de schijf plotseling verdwenen? Kunnen de bestanden die ontbreken op de USB-schijf worden hersteld? Hieronder zal de redacteur met u praten over het ophalen van de bestanden die plotseling van de U-schijf zijn verdwenen.

Wat zijn de veelvoorkomende redenen waarom de bestanden op de U-schijf ontbreken?

In de moderne samenleving is de U-schijf het meest gebruikte apparaat voor gegevensopslag. De U-schijf is licht, gemakkelijk mee te nemen en plug-and-play kan bij veel gelegenheden en apparaten nuttig zijn. Vanwege deze kenmerken van de U-schijf, zal de U-schijf echter af en toe problemen hebben. De bestanden op de gewone U-schijf verdwijnen bijvoorbeeld plotseling en verdwijnen. Sluit de U-schijf aan op de computer en open deze. De documenten zijn weg. Deze situatie komt relatief vaak voor, maar de oorzaak van dit probleem is niet verholpen De editor hier vat enkele van de meest voorkomende redenen voor uw referentie samen.

Het bestand is verborgen: controleer de eigenschappen van de U-schijf in de computer. Als er gegevens in beslag nemen, maar het bestand niet wordt weergegeven, is het bestand mogelijk verborgen.

Bestandsverlies: er zijn veel redenen voor gegevensverlies, zoals verwijdering, formattering, computervirus, enz. Als u merkt dat het bestand verloren is gegaan, stop dan onmiddellijk met schrijven om te voorkomen dat de verloren gegevens worden overschreven.

U-schijf is kapot: de U-schijf heeft een fysieke storing, zoals geheugenchip, hoofdbesturing, enz. beschadigd.

De bestanden op de U-schijf ontbreken Herstelmethode één: verborgen bestanden, mappen en stations weergeven

Deze methode is geschikt voor het ophalen van verborgen bestanden Als de bestanden die zijn verdwenen op de U-schijf niet verborgen zijn, raadpleeg dan Methode 2 om de ontbrekende bestanden op te halen, deze tutorial gebruikt het systeem van Windows 10. De specifieke werking van andere Windows-versies van het systeem kan enigszins verschillen, maar hetzelfde. Hier is geen voorbeeld.

De eerste stap: sluit de U-schijf aan op de computer en dubbelklik vervolgens op het pictogram "deze computer" op het bureaublad om de bestandsverkenner te openen.

Stap 2: Zoek de stationsletter van het USB-flashstation in de bestandsverkenner en dubbelklik op de stationsletter om het USB-flashstation te openen.

Stap 3: klik op het tabblad "Weergeven" in de menubalk en vink vervolgens de optie "Verborgen items" aan.

De bestanden op de U-schijf ontbreken Herstelmethode 2: Gebruik de software voor gegevensherstel van de U-schijf om de verloren bestanden op te halen

Als de bestanden zijn verdwenen van de U-schijf en Als het niet verborgen is, kan het per ongeluk worden verwijderd.In dit geval kunt u proberen om software voor gegevensherstel te gebruiken voor bestandsherstel. Dan is het bestand van de U-schijf verdwenen, welke software voor gegevensherstel is beter?

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article