Your location:Data recovery software>Step>Dutch>Software voor partitieherstel

Latest News

Software voor partitieherstel

Author:fsadmin

Views:

3. Partitieherstel

Tijdens het gebruik van Bplandatarecovery zul je merken dat Bplandatarecovery de functie van partitieherstel heeft, zoals hieronder getoond:

Zoeken naar verloren partities

Voer partitieherstelbewerking uit

Vervolgens verschijnt het optievenster voor het zoeken naar verloren partities, zoals hieronder weergegeven:

Bplandatarecovery zoekpartitie-optie

In sommige gevallen is het erg handig om de partitieherstelfunctie te gebruiken, de herstelsnelheid is extreem snel en de originele schijf kan worden hersteld (geen extra kopie van de herstelde gegevens) enzovoort.

Partitieherstel stelt echter hogere eisen aan gebruikers en vereist enige kennis van de oorspronkelijke harde-schijfpartitie. Als het gaat om systeempartitie, moet aandacht worden besteed aan het opstarten van het systeem en andere problemen. Dit artikel gaat niet verder. Discussie, geïnteresseerde gebruikers kunnen de online helpdocumenten bekijken op de officiële website van Bplandatarecovery.

4. Handmatig bewerken van gegevensherstelsector

Voor professionele ingenieurs voor gegevensherstel, hoewel de functie voor gegevensherstel van Bplandatarecovery-software zelf al krachtig genoeg is, In sommige gevallen is het echter soms handiger om de verkeerde parameters en sleuteldata op de harde schijf rechtstreeks te wijzigen. Meestal wordt bij vergelijkbare bewerkingen de toolsoftware WinHex over het algemeen gebruikt.Beplandatarecovery biedt zelfs de sectorbewerkingsfunctie, die ook rechtstreeks de gegevens op de harde schijf kan wijzigen, gecombineerd met de functies van Bplandatarecovery partitiebeheer, enz., Het is flexibeler dan WinHe , Handiger.

Selecteer de harde schijf of partitie, klik met de rechtermuisknop, selecteer in het snelmenu "open 16-sector sector bewerken", zoals hieronder getoond:

Bplandatarecovery fan Zonebewerking

Voer de sectorbewerkingsbewerking in en bewerk rechtstreeks de gegevens van de harde schijf

Dienovereenkomstig verschijnt het sectorbewerkingspaneel voor de partitie of harde schijf als volgt aan de rechterkant Afbeelding:

Bplandatarecovery sectorbewerkingspaneel

De interface en werking van sectorbewerking zijn vergelijkbaar met WinHex, en de functies zijn ook ongeveer hetzelfde, maar gecombineerd met andere Bplandatarecovery Functie, flexibeler en handiger in gebruik.

5. Server RAID-herstel

Bplandatarecovery ondersteunt server Raid-herstel, gebruikers kunnen Bplandatarecovery gebruiken om Raid virtueel te reorganiseren en vervolgens gegevens te herstellen, zoals hieronder weergegeven:

Server RAID-herstel

Hoofdmenu, tools instellen virtuele RAID

Bplandatarecovery stelt virtuele RAID in

Gebruikers kunnen harde schijven toevoegen, parameters zoals RAID-type instellen en gegevens herstellen na het vormen van een virtuele RAID.

RAID-herstel is een relatief geavanceerde operatie. Gebruikers die niet bekend zijn met RAID kunnen contact opnemen met het Bplandatarecovery-expertteam om RAID-herstel op afstand te begeleiden.

6. Gegevensherstel voor virtuele machines

Virtuele machines worden steeds vaker gebruikt Hoe kan ik Bplandatarecovery gebruiken om de gegevens van virtuele machines te herstellen? U kunt denken aan het installeren van Bplandatarecovery op een virtuele machine en het herstellen van de gegevens ...

Maar het wordt niet aanbevolen om dit te doen. Deze methode is niet alleen omslachtig, maar soms ook vatbaar voor andere problemen. De eenvoudige en efficiënte methode is om Bplandatarecovery op een echte computer uit te voeren en vervolgens het virtuele harde schijfbestand van de virtuele machine te laden. Na het laden kunt u de gegevens op de virtuele harde schijf herstellen zoals de normale harde schijf. Bplandatarecovery ondersteunt alle gangbare virtuele harde schijfformaten.

Hoe de virtuele harde schijf te laden: hoofdmenu, harde schijf - open het virtuele harde schijfbestand, zoals hieronder getoond:

Gebruik Bplandatarecovery om de virtuele schijf te openen

Na het laden van de virtuele harde schijf, kunt u gegevens herstellen zoals een normale harde schijf

Download Bplandatarecovery nu en ervaar deze krachtige tool voor gegevensherstel.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article