Your location:Data recovery software>Step>su>Mulangkeun data U disk sateuacan file ditulis

Latest News

Mulangkeun data U disk sateuacan file ditulis

Author:fsadmin

Views:

Kumaha carana malikeun data disk U? Naon cara umum?

Sateuacan file dituliskeun, éta tiasa pulih ku sababaraha cara. Naon metodeu pemulihan data U disk anu umum?

Cara salah: pangbasajanna sareng anu paling langsung nyaéta nganggo parangkat lunak data recovery pikeun pulih. Kiwari, operasi parangkat lunak pamulihan data relatif saderhana, balikkeun operasi kompleks anu kantos teu kalaksanakeun kana tugas-tugas saderhana anu tiasa dipungkas ku sababaraha klik tikus.

Métode 2: Malikeun data sacara manual. Profesional nyandak file leungit, partisi, jsb ku ngédit data dina séktor héksadesimal. Pamaké biasa tiasa mésér jasa pamulihan data sareng ngantep para profesional ngabantosan aranjeunna ngarobih data.

Métode 3: Pilarian perusahaan pamulihan data profésional. Upami gagal fisik anu serius dina diskut U sareng parangkat lunak pamulihan data henteu tiasa ngémutanana, anjeun tiasa mendakan agén pamulihan data profésional pikeun milari solusi.

Tutorial 1: Kumaha carana cageur data data leungit anu dihapus sareng diformat ku U disk?

Tutorial ieu ngajelaskeun kumaha ngagunakeun perangkat lunak Bplandatarecovery pikeun nyandak file anu teu kahaja dihapus atanapi diformat dina disk U. Tutorial ieu ogé tiasa dianggo pikeun kasus anu diskotip U teu tiasa dibuka sareng nyababkeun pormat.

o

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article