Your location:Data recovery software>Step>su>Pemulihan kerusakan sistem file

Latest News

Pemulihan kerusakan sistem file

Author:fsadmin

Views:

Kumaha ngalereskeun masalah pormat nalika hapé hard disk henteu tiasa dibuka?

Prompt kumaha carana ngalereskeun partisi anu diformat? Cara panggampangna nyaéta pormat. Operasi pormat basajan pisan, anjeun tiasa nganggo pormat sistem Windows, anjeun ogé tiasa nganggo operasi Bplandatarecovery. Nanging, sateuacan pormat, anjeun kedah mastikeun yén data anu leungitna parantos pulih!

Klik katuhu hurup drive anu ngagambarkeun hard disk mobile dina komputer, teras pilih pilihan "Format"; saatos éta, klik "Start" tombol dina jandela pop-up.

Hard drive mobile moal dibuka pormat mendorong

Alasan umum pikeun pédah mobile henteu muka pormat gancang

Nyababkeun ponsel Aya seueur alesan pikeun hard disk pikeun pormat gancang, anu tiasa janten gagal logis atanapi gagal fisik. Kiwari, redaktur nyimpulkeun sababaraha alesan anu langkung umum, sareng masihan ideu pikeun sadayana terangkeun alesan sareng solusi.

Karusakan sistem file partisi: Sistem file mangrupikeun metode nyimpen sareng pangatur data, sareng masihan mékanisme pikeun ngaksés data anu kaayaan. Sistem file ngabagi ruang neundeun disk kana sababaraha unit, sareng tanggung jawab ngarekam file anu disayogikeun unit panyimpen ieu. Upami sistem file rusak, sistem operasi moal tiasa ngaksés data partisi na. Kusabab operasi pormat tiasa ngawangun deui sistem file, nalika partisi rusak, sistem sering nyarios yén éta kedah diformat.

Tipe sistem file anu teu disokong: Komputer henteu ngadukung jinis sistem file tina hard disk mobile, contona, upami hard disk mobile nganggo jinis sistem file Linux sapertos EXT4, hard disk mobile nyambung ka komputer Windows Anjeun bakal disarankeun format. Dina hal ieu, anjeun tiasa nempatkeun hard disk mobile dina lingkungan Linux pikeun maca data, atanapi anjeun tiasa nganggo perangkat lunak Bplandatarecovery maca sareng nyerat partisi EXT4 dina Windows.

Pasokan daya port USB henteu cekap: hard disk mobile, sapertos hard disk mékanis biasa, ngandelkeun disk internal pikeun maca data sareng nyerat, sareng syarat suplai listrik cukup tinggi. Upami pasokan daya tina palabuhan USB teu cekap atanapi teu stabil, éta bakal mangaruhan biasana maca sareng nyerat operasi sareng ngabalukarkeun kabingungan data.

Operasi anu henteu cocog: Seueur pangguna henteu klik ikon perkakas anu ngahapus aman sateuacan ngahapus hard disk mobile, sareng kadang hard disk mobile langsung dipiceun nalika sistem teu ngalengkepan operasi maca sareng nyerat, operasi ieu sadayana Mungkin nuju inpormasi dirékam file anu pikasieuneun, leungit atanapi rusak.

Sektor goréng disk: Sektor bad disk anu aya daérah disk anu normal dilakukeun sareng maca nyerat teu tiasa dilakukeun. Sektor goréng bakal ngahasilkeun rupa-rupa masalah, sapertos partisi anu henteu tiasa dibuka, partisi leungit, sareng laju hard disk kalem turun Jati.

Ringkesan

Nalika hard disk mobile disurung pormat, upami data langkung penting, ulah pormat partisi, sareng henteu ngalakukeun pamariksa disk sareng operasi sanésna. Hal kahiji anu kudu dilakukeun nyaéta pamulihan data. Turutan lengkah luhur di luhur undak pikeun ngalereskeun file anu leungit. Upami hard disk sélétna seueur teuing séktor anu goréng sareng parangkat lunak teu tiasa nyeken, anjeun tiasa ngahubungi tim ahli Bplandatarecovery pikeun solusi.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article