Your location:Data recovery software>Step>su>Pemisahan partisi saatos Ghost kasalahan

Latest News

Pemisahan partisi saatos Ghost kasalahan

Author:fsadmin

Views:

2. partisi pamulihan saatoskeun kasalahan Hantu.

Nalika nganggé perangkat lunak Ghost pikeun ngabalikeun sistem ieu, kusabab kasalahan operasional, sakapeung sadayana disk dikandung ku partisi ageung. Dina waktos ayeuna, kecuali partisi anu nembe disimpen deui nyaéta ukuran sakumna hard disk (C drive), partisi anu sanésna disépar. Dina hal ieu, anjeun ogé kedah nganggo metodeu milarian partisi anu leungit. Bédana nyaéta tabel partisi ulubiung dina waktos ieu sacara logis teu utuh sareng kasalahan gratis. Ku sabab éta, nalika milarian cara otomatis, Bplandatarecovery otomatis bakal nahan drive C ageung anu dipendakan, sareng drive sanésna teu tiasa dipendakan. Ku sabab eta, anjeun kedah nganggo "Advanced mode" nalika milarian partisi. Terpulang waé pikeun pangguna pikeun mutuskeun partisi mana anu anjeun kudu mulangkeun. Pilihan pikeun milarian sami sareng anu dijelaskeun dina titik 1 di luhur.

Perlu dicatet yén saatos ngamimitian milarian, Bplandatarecovery bakal langsung ngalaporkeun panemuan C drive ageung saatos kasalahan kasalahan. Dina waktos ieu, punten ulah pilih "cagar". Upami anjeun milih "cagar", éta bakal Metodeu otomatis sami, henteu tiasa mendakan partai anu sanés janten dipulihan. Anjeun kedah milih "Ignore" (atanapi "Skip") dugi ka manggih partisi sanés anu anjeun badé pulih, teras pilih "Simpen" nalika file-partisi dina partisi anu leres.

Saatos telusuran réngsé sareng partisi D sareng E anu peryogi pulih dipanggihan, aya hiji hal anu dicatet nalika nyimpen méja partisi. Upami anjeun ngajalankeun Bplandatarecovery dina sistem Windows anu anyar saatos pulih teu kahaja, sistem tabrakan layar biru atanapi kaayaan anu teu normal sanésna muncul langsung saatos tabél partisi. Ieu normal, kumargi saatos nyimpen méja partisi, méja partisi énggal henteu gaduh drive C anu dianggo ku sistem operasi, hartosna tindakan nyimpen méja partisi ngarusak sistem jalan. Kusabab tujuan urang nyaéta pikeun ngalikeun data drive anu sanés tinimbang C drive, sareng C drive ayeuna mangaruhan drive anu sanés, teu aya deui jalan pikeun mertahankeun éta. Saatos sistemna dirusak, anjeun kedah pasang deui sistem operasi, ulah coba balikan deui, pasang deui sistemna. Sateuacan masang deui sistem, anjeun kedah nyiptakeun drive C anyar. Anjeun tiasa nganggo perangkat lunak Bplandatarecovery pikeun nyieun sareng ngaktipkeun, atanapi anjeun tiasa nyiptakeun sistem instalasi sistem. Dina waktos ayeuna, urang kedah nengetan, kedah nyiptakeun partisi C sareng masang sistem kana partisi ieu, henteu tiasa lepat. Upami anjeun henteu yakin, tiron file anu pulih deui ka hard disk anu sanés sateuacan nyimpen tabel partisi, teras pasang deui sistemna.

Laju kasuksésan pamulihan saatos kasalahan Hantu aya hubunganana sareng sistem file jinis C drive. Upami C disk dina format FAT32, tingkat kasuksésan pamulihan disk séjén anu luhur pisan, sabab FAT32 dianggo supados mesen ti mimiti ka tungtung, sareng umumna henteu ngancurkeun data disk séjén. Upami drive C dina format NTFS, kaayaan langkung rumit saatos C drive dibalikeun deui ka sadayana hard disk ku kasalahan. Kusabab anggo partisi NTFS henteu tetep dina urutan ti mimiti dugi ka akhir, éta tiasa ngarusak data disk anu sanés.

Upami partisi henteu leungit, partisi kasebut tiasa katingal dina "My Computer" atanapi "Management Management". Nanging, nalika ditembongkeun salaku "Unformatted" atanapi nyababkeun éta kedah diformat nalika dibuka, atribut partisi dipidangkeun salaku "RAW", atanapi kasus sanés dimana file henteu tiasa ditingali, nunjukkeun yén partisi rusak. Dina hal ieu, anjeun kedah nganggo fungsi "File Recovery sanggeus Salah Format". Metodena nyaéta pikeun milih partisi mimiti dikaluarkeun, teras klik tombol "Pulihkeun File" dina toolbar, pop up kotak dialog "Mulangkeun File", pilih "File Recovery sanggeus Salah Format" sareng pilih jinis sistem file sateuacan pormat Anjeun tiasa mimitian milarian. Daptar file anu dipilarian bakal ditingalikeun dina antarmuka utama saatos pamilarian réngsé. Unggal file atanapi diréktori gaduh kotak cek di payuneun éta. Pariksa file anu kedah dibalikeun deui, teras klik tombol mouse katuhu pikeun pop up menu pikeun nyalin file kana partitions anu sanés. Pikeun paréntah lengkep, mangga tingal dokumén pitulung perangkat lunak "File Data Recovery".

4. Dina kaayaan anu langkung rumit, partisi kasebut leungit sareng teu tiasa dipendakan.

Upami anjeun ngagunakeun sababaraha pilihan pamilarian sareng teu tiasa manggih partisi saatos partisi na leungit, hartosna yén partisi boot partisi parantos rusak, anu matak ngajantenkeun pikeun ngajukeun partisi sacara akurat. Dina hal ieu, upami anjeun badé mulangkeun data, éta bakal langkung meryogikeun pikeun ngoperasi.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article