Your location:Data recovery software>Step>su>Pamulihan kuat ku jinis file U disk

Latest News

Pamulihan kuat ku jinis file U disk

Author:fsadmin

Views:

Pamulihan data disk

Sadaya jinis

Pamulihan data nyayogikeun fungsi pemulihan anu kuat dumasar kana jinis file, anu tiasa dianggo bisi sinyalna file Éféktip pulihkeun file anu teu katutup. File anu pulih ku jinis file disimpen dina diréktori "Sadaya Jenis". Berkas anu pulih ku metode ieu dijantenkeun ku nomer sareng disimpen dina polder anu béda dumasar kana jenisna, salaku conto, Dokumén Word bakal disimpen dina folder doc sareng docx.

Payil anu pulih ku jinis mangrupikeun hasil tina scan saring jero perangkat lunak médium panyimpen. Upami file anu leungit teu tiasa pulih deui dumasar kana diréktori struktur aslina, maka pangguna kedah ningali "sadaya jinis "Data na", didieu sering jarami ngahémat umur pikeun pamulihan data disk U!

Jimat kamajuan scan

Kadang-kadang, aya seueur file anu tiasa pulih, sareng file anu ilang teu pulih deui dina hiji waktos, pangguna tiasa ngahémat kamajuan scan. Sangkan anjeun henteu kedah nyalametkeun waktos salajengna waktos anjeun scan deui, ngahémat waktos.

Léngkah 6: Pariksa file anu peryogi dipayunkeun deui sareng lakukeun pamulihan

Saatos mendakan file anu kedah dipulih deui, pangguna tiasa pariksa file-file anu kedah disimpen deui teras klik "Tombol salajengna" bakal nyalin file ieu kaluar. Saatos ngeklik tombol "Next", pangguna tiasa nyetél folder target pikeun nyimpen file, sapertos ditingalikeun di handap:

U disk data recovery

Setélan Saatos folder targét réngsé, teras klik tombol "Next", sareng data pemulihan bakal ngamimitian ngalakukeun operasi salinan data, sapertos anu dipidangkeun dina sosok ieu:

Pamulihan data disk U /

Klik "Open Folder" pikeun muka folder target, pangguna tiasa ningali file anu pulih; klik tombol "Detil" kanggo ningali kaayaan nyalin data anu saleresna; klik tombol "Tamat" pikeun ngarengsekeun waktos ieu Pamulihan data u disk.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, pamulihan data nyayogikeun antarmuka gaya wizard, sadaya prosés pamulihan data saderhana, henteu meryogikeun pangguna gaduh seueur pangalaman pamulihan data, atanapi henteu pangguna ogé Ngahasilkeun loba tina pangaweruh komputer dasar. Sanaos operasi pamulihan data disk USB saderhana pisan, kami masih ngingetan ka mayoritas pangguna yén pamulihan data mangrupikeun padamelan anu kedah dilakukeun. Pamaké kedah ati-ati dina operasi poean sareng ngolah data, sareng ngadamel langkung seueur cadangan data penting pikeun nyegah leungitna data.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article